Kertoimet: Anttosella ei mitään mahdollisuuksia Kummolaa vastaan


Suomen Jääkiekkoliiton uusi puheenjohtaja valitaan huomenna. Liittovaltuusto äänestää kahden ehdokkaan, Kalervo Kummolan ja Mika Anttosen välillä. Peliyhtiö Unibetin kertoimet puhuvat kovaa kieltä sen puolesta, että vaalin voittajasta ei ole mitään epäselvyyttä.

Vuodesta 1997 lähtien Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajana toiminut Kummola on selkeä suosikki vaaleissa. Unibetin kerroin Kummolan vaalivoitolle on vain 1,01, kun vastaehdokas Anttoselle on tarjolla huikea 15.00. ”Rautakanslerin” puheenjohtajuuden jatko on ainakin kerrointen valossa käytännössä varma.

Kaksikko kohtasi toisensa Ylen A-studiossa viikko sitten perjantaina, vaikka Kummola oli alun perin kieltäytynyt yhteisistä haastattelu- ja keskustelutilaisuuksista vastaehdokkaansa kanssa. Nykyisen puheenjohtajan vaaliteesit liittyvät ennen kaikkea sarjajärjestelmään sekä Liigan ja liiton strategioihin. Anttonen puolestaan on nostanut esiin korkeat harrastusmaksut ja avoimuuden lisäämisen. Jääkiekkoliiton liittovaltuuston 29 jäsentä äänestävät uudesta puheenjohtajasta huomenna.

Unibetin kertoimet
Seuraava Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja

Kalervo Kummola 1,01
Mika Anttonen 15,00

Lyö vetoa Jääkiekkoliiton puheenjohtajasta täällä!