Koriksen EM: Parkerin Ranska ei murskaa Iso-Britanniaa


Ensimmäisen kisapäivän yllätykset loivat monille joukkueille paineita päästä voiton makuun. Erityisesti tämä pätee kisojen kolmossuosikki Ranskaan (mestaruuskerroin 7,00), joka oli kerrassaan surkea Saksa-tappiossa.

Les Bleusin henkinen kantti on aina ollut kysymysmerkki. Keskiviikon esityksen jälkeen jopa joukkueen pelaajat pohtivat, onko ryhmässä aineksia Euroopan mestariksi.

Torstaina vastassa on Iso-Britannia, joka nappasi shokkivoiton Israelista. Ranska saa tasoitusvedossa 20,5 pisteen takamatkan (kerroin 1,90). Tony Parkerin yli 16,5 pisteen illan kerroin on 1,85. Britannia on kuitenkin odotettua kestävämpää tekoa, joten lyödään under-veto alle 145,5 yhteispisteen puolesta (1,91).

Päivän ottelu: Liettua-Makedonia

Kumpikin hävisi ensimmäisen ottelunsa. Makedoniaa söi etenkin viime hetkien kyseenalainen tuomariratkaisu, joka kääntyi Montenegron eduksi.

Liettuan hengetön esitys Serbiaa vastaan ei sen sijaan jättänyt jossiteltavaa. Baltialaisilla on eväitä paljon parempaan, mutta korinaluspelaajien on pystyttävä kovempiin suorituksiin. Linas Kleizan ja Jonas Valenciunasin on astuttava esiin.

Makedonia (kerroin 4,00) on silti vahvoilla, etenkin jos Bo McCalebb latoo yli 17,5 pistettä (1,85). Makedonia kelpaa peleihin myös 7,5 pisteen tasoituksella (1,90).

Harkitse myös näitä

Turkin on päästävä voiton makuun järkyttävän Suomi-tappion jälkeen, joten peleihin Omer Asikin yli 8 pisteen iltapuhde (1,85) Italiaa vastaan.

Keskiviikkona voittaneet Montenegro ja Latvia pelaavat tarkkaa peliä pitääkseen saldonsa puhtaana, joten veto alle 152,5 pisteen puolesta (1,90).

Ukrainalla on ilman muuta mahdollisuudet kukistaa Israel, ja maan kerroin on erinomainen 3,15.

Päivän veto: Makedonia voittaa Liettuan, 4,00

Lyö vetoa EM-koripallosta täällä!