MM-koris: Susijengillä kohtalon ottelu


Pakkovoiton edessä oleva Suomi kohtaa alkulohkon viimeisessä pelissä Uuden-Seelannin koripallon MM-kisoissa. Kitkerän tappion Turkille kärsineellä Susijengillä on edelleen mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Jatkoajalle venyneestä Turkki-tappiosta huolimatta Suomi säilytti mahdollisuutensa pudotuspeleihin. Uusi-Seelanti voitti eilen Ukrainan, joten jos Suomi voittaa Uuden-Seelannin, ja USA voittaa Ukrainan, Susijengin turnaus jatkuu. Suomen kerroin Uutta-Seelantia vastaan on 1.70, ja Uuden-Seelannin voittokerroin on 2.15.

Suomi pelasi erinomaista koripalloa ensimmäiset kaksi neljännestä Turkkia vastaan johtaen parhaimmillaan jo 17 pisteellä. Tauon jälkeen Turkki alkoi puolustaa aggressiivisemmin, Suomen peli kangistui, ja vaikeudet kulminoituivat Petteri Koposen kahteen ohiheittoon vapariviivalta. Koponen oli missatuista vapareista huolimatta jälleen Suomen paras pelaaja tehden 17 pistettä. Koposen kerroin Uusi-Seelanti-ottelun parhaaksi pistemieheksi on 1.72. Suomen ottelukohtainen pistekeskiarvo on 69,25 pistettä, ja jos Suomi jää ottelussa jatkoaika mukaan lukien alle 76,5 pisteen, palautuu panos 1.84-kertaisesti.

Lyö vetoa ottelusta täällä!