MM-lentopallo: Suomi Kanadan kimppuun


Suomen lentopallomaajoukkue kärsi MM-kisojen jatkosarjan alkajaisiksi 0-3-tappion Venäjälle. Torstaina vastassa on Kanada.

Venäjää vastaan Suomella ei ollut mitään mahdollisuuksia. Vastustaja oli MM-kisaurakan toistaiseksi kovin, ja kun omakaan peli ei lähtenyt toimimaan, keinot olivat vähissä. Torstaina Suomelta on lupa toivoa parempaa esitystä, sillä Kanada on jatkolohkon vastustajista ennakkoarvioiden mukaan heikoin.

Kyseessä on kuitenkin laadukas joukkue, joka pelaa Suomen tavoin laajalla rintamalla. Alkusarjassa Kanada oli koko kisojen tehokkain hyökkäysjoukkue tappoprosentilla 54,4. Ykköspassari Tyler "TJ" Sanders ja hakkuri Gavin Schmitt ovat selkeitä ykkösvalintoja pelipaikoilleen, mutta esimerkiksi yleispelaajiksi ja keskelle Kanadalla on neljä lähes samantasoista vaihtoehtoa.

Kanada on Suomelle viime vuosilta hyvin tuttu vastustaja. Viimeksi maat kohtasivat kahdesti juuri ennen MM-kisoja Kuortaneen urheiluopistolla epävirallisissa otteluissa, jotka Kanada voitti 3-2 ja 3-1. Viime kesän Maailmanliigan neljässä kohtaamisessa voitot menivät Kanadalle 3-1. Vaahteranlehtipaidat lähtevät siis otteluun ennakkosuosikkeina, mutta Suomellakin on omat mahdollisuutensa.

Unibetin kertoimet
Suomi-Kanada

1: 2,25
2: 1,65

Lyö vetoa ottelusta täällä!