NFL: power ranking, viikko 3


10. Denver Broncos (1-1)

Peyton Manning oli vakuuttava debyytissään, mutta seuraavassa ottelussa vieraissa Atlantaa vastaan hän heitteli palloa pois miten sattuu. Pidetään kuitenkin mielessä, että hän ei vielä tunne uusia joukkuekavereitaan Broncosissa. Denveristä kuullaan vielä.

9. Pittsburgh Steelers (1-1)

Steelersiltä puuttuu hyvä juoksupeli, joten pelintekijä Ben Roethlisberger kantaa joukkuetta harteillaan.

8. Philadelphia Eagles (1-1)

Puolustus on vaikuttava. Niin on myös quarterback Michael Vick - toisinaan. Hän tekee järjettömyyksiä yhtä usein kuin saa neronleimauksia. Hieman luotettavampi Vick nostaisi Eaglesin osakkeita.

7. New York Giants (2-1)

Giantsin saldo olisi 0-2, ellei Eli Manning olisi pelannut loistavasti viimeisellä neljänneksellä Tampa Bayta vastaan. Kyseinen neljännes näytti, kuinka paljon potentiaalia joukkueella on. Torstaina Carolina Panthers kaatui tyylikkäästi.

6. Baltimore Ravens (1-)

Joe Flaccon keskittyminen petti toisella puoliajalla Eaglesia vastaan, mikä johti tappioon. Ray Ricen pitäisi päästä enemmän käsiksi palloon.

5. New England Patriots (1-1)

Muutama kyseenalainen tuomio meni kieltämättä Patriotsia vastaan Arizona-ottelussa. Fakta on kuitenkin se, että Cardinalsin järkevä puolustus puolusti Patriotsin hyökkäysvahvuudet pois. Se on New Englandin kannalta huolestuttavaa.

4. Green Bay Packers (1-1)

Avausottelun tappio 49:ersille teki selvästi kipeää. Viime ottelussa Chicagoa vastaan puolustus loisti ja Aaron Rodgers näytti taas mestaripelirakentajalta.

3. Atlanta Falcons (2-0)

Ennen kautta puhuttiin Falconsin puolustuksesta. Denver-kotiottelu osoitti, että myös puolustus on korkeatasoinen. Kaikki tämä loukkaantumisista huolimatta.

2. Houston Texans (2-0)

Näyttää yhä enemmän siltä, että Texansin kausi alkaa pudotuspeleissä. Otteluohjelma ei ole hankala ja joukkue on kaikilta osin hyvä.

1. San Francisco 49:ers (2-0)

Super Bowl oli viime vuonna lähellä, mutta joukkueen odotettiin silti putoavan pari sijaa tänä vuonna. Unohda se. 49:ers pelaa jenkkifutista, jossa puolustus viitoittaa tien. Se ei yleensä ole kaunista, mutta tehokasta se on.