Sotkamon Jymy selkeä suosikki pesäpallomestariksi


Pesäpallon Suomen mestaruudesta taistelee tuttu pari. Peliyhtiö Unibetin kertoimissa Sotkamon Jymy on selkeä ennakkosuosikki lauantaina alkavassa finaalisarjassa. Kertoimet ennakoivat sarjan menevän poikki suoraan kolmessa pelissä.

Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto lyövät miesten Superpesiksen finaalisarjassa jo neljännen kerran peräkkäin. Kolme edellistä mestaruutta voittanut Jymy on suosikki myös tänä vuonna. Unibet tarjoaa Jymyn mestaruudelle kertoimen 1.28, Vedolle selkeästi suuremman kertoimen 3.45. Vimpeli joutuisi siis jälleen kerran tyytymään hopeamitaleihin.

Kertoimien valossa finaalisarja ratkeaa kolmella voitolla, ja Sotkamo vie mestaruuden tappioitta. Kerroin Jymyn 3–0-sarjavoitolle on 2.50. Jos Sotkamo ottaa mestaruuden voitoin 3–1, palautuu panos kertoimella 3.35.

Ensimmäinen finaaliottelu pelataan lauantaina Sotkamossa Hiukan stadionilla. Sarja jatkuu sunnuntaina Vimpelin Saarikentällä. Jymy on vienyt tällä kaudella kaikki joukkueiden väliset kohtaamiset ja ollut siis niskan päällä myös viime vuosien finaalitaistoissa.

Unibetin kertoimet
Miesten Superpesis

Mestari

Sotkamon Jymy 1.28
Vimpelin Veto 3.45

 

Sarjan täsmällinen tulos

Sotkamo voittaa 3-0: 2.50
Sotkamo voittaa 3-1: 3.35
Sotkamo voittaa 3-2: 4.75

Vimpeli voittaa 3-0: 16.00
Vimpeli voittaa 3-1: 6.25
Vimpeli voittaa 3-2: 8.00

Lyö vetoa Superpesiksestä täällä!