Timanttiliiga: Kirmaako Bolt voittoon Roomassakin?


Yleisurheilukausi on käynnissä, mikä tarkoittaa myös mediamylläkkää Usain Boltin ympärillä. Torstaina katseet kohdistuvat siihen, parantaako jamaikalaiskiituri aikaansa toukokuun alkuun verrattuna. Silloin Bolt viihtyi 100 metrin matkalla yli 10 sekuntia.

Ei ole mitekään poikkeuksellista, että Usain Bolt kerää otsikoita. Viimeksi tähti joutui myrskyn keskelle, kun hänet valokuvattiin ystävänsä marihuanamyönteisessä paidassa. Bolt kuittasi asian nimenomaan sanomalla, että kyseessä oli hänen ystävänsä vaatemerkki.

Tänään Bolt urakoi myös radalla Timanttiliigan Rooman-osakilpailussa, jota on tietysti markkinoitu Boltin läsnäololla. Mainoksissa Bolt esiintyy kisan kuninkaana, mutta on toinen kysymys, millä tasolla hän juoksee. Sprintteri aloitti kautensa toukokuun alussa Grand Caymanilla, jossa hän juoksi 100 metriä aikaan 10,00. Bolt valitteli tuolloin takareittään, vaikka kyse oli kauden ensimmäisestä kisasta. Hän myös korosti, että MM-kisat kilpaillaan elokuussa, ja vasta silloin on syytä olla parhaimmillaan.

Viime vuonna Bolt kirmasi Roomassa voittoon ajalla 9,76. Jotakuinkin samanlainen tulos ei olisi tänäänkään mahdottomuus.

Jännityksen takaajaksi Unibet tarjoaa pelikohdetta siitä, ylittääkö satasen maaliviivan ensimmäisenä Bolt vai yhdysvaltalainen Justin Gatlin. Boltin kerroin on 1,25, Gatlinin 3,50.

Lyö vetoa Timanttiliigasta täällä!