Vuosi 2015: Bottakselle GP-voitto, Jokereille ei KHL-mestaruutta


Peliyhtiö Unibet on avannut perinteiset uudenvuodenkertoimensa, jotka tarjoavat mahdollisuuden ennustaa urheiluvuoden 2015 mielenkiintoisia tapahtumia sekä Suomessa että maailmalla. Mikäli kertoimiin on uskominen, Valtteri Bottas ottaa ensi vuonna ensimmäisen GP-voittonsa. Jokereiden KHL-mestaruus jää sen sijaan ensimmäisellä kaudella haaveeksi, samoin Huuhkajien EM-paikka. Luis Suarez jättää puolestaan purennat muille ensi kalenterivuoden aikana. 

Bottas saa GP-voitolle ensi kauden aikana kertoimen 1,50. Jos voittoa ei tulisi, olisi kerroin 2,40. Unibet ei sen sijaan usko, että Bottas yltäisi MM-kokonaispisteissä kolmen parhaan kuljettajan joukkoon: kerroin kolmen joukkoon sijoittumiselle on 2,40, ulkopuolelle jäämisen 1,50.

KHL-joukkue Jokerit on pelannut todella hyvän alkukauden, ja innokkaimmat puhuvat jo mestaruudesta. Unibet ei mestaruuteen usko: kerroin Senaatintorin kultajuhlille on 5,00. Yhtiö antaa kertoimet myös sille, nähdäänkö Teemu Selänne vielä viimeisen kerran Jokerien paidassa KHL-ottelussa. Unibet ei tähän usko, ja antaa ”muisto-ottelulle” kertoimen 10,00 ei-kertoimen ollessa 1,02.

Myös Huuhkajat saavat kertoimen EM-karsintojen loppusijoitukselleen. ”Kaikkien aikojen karsinnat” päättyvät Unibetin mukaan kertoimella 3,00 pettymykseen ja kisojen ulkopuolelle jäämiseen. Jalkapalloviheriöiltä löytyy myös kansainvälisiä kertoimia: jos Luis Suarez puraisee vastustajaa myös vuoden 2015 aikana, saavat vedonlyöjät panoksensa takaisin 12-kertaisina. Australian avoimessa tennisturnauksessa otetaan puolestaan käytäntö äärimmäisen kuumuuden varalle.

Kaikki ennustuskohteet täältä.

Unibetin kertoimet:
Fortune Teller – Tapahtuu vuonna 2015

Valtteri Bottas voittaa GP-kilpailun FIA F1 MM-sarjassa 

Kyllä 1,50
Ei 2,40

Valtteri Bottas pääsee kolmen parhaan joukkoon FIA F1-maailmanmestaruuden kuljettajakilpailussa

Kyllä 2,40
Ei 1,50

Kimi Räikkönen voittaa F1-maailmanmestaruuden

Kyllä 41,00

Jokerit voittaa KHL-mestaruuden

Kyllä 5,00
Ei 1,14

Teemu Selänne pelaa virallisen KHL-pelin Jokereissa

Kyllä 10,00
Ei 1,02

Suomi pääsee kolmen parhaan joukkoon UEFA Euro 2016 -karsintaryhmässään

Kyllä 3,00
Ei 1,33

Kaikki uudenvuodenkertoimet täällä!