Myös vedonlyöjät luottavat ”Kissi” Vähä-Hiilarin Putous-voittoon


Putouksen uudistunut näyttelijäkaarti pääsi tositoimiin viime lauantaina, kun Vuoden sketsihahmo -kilpailu pyörähti käyntiin. Voittajaspekulaatioissa suosikiksi nousi välittömästi Antti Holman luoma jyväskyläläinen Kristiina ”Kissi” Vähä-Hiilari. Hahmon voittoon uskovat myös vedonlyöjät: ”Kissi” on kerännyt peliyhtiö Unibetilla niin paljon vetoja, että hahmon voittokerroin on pudonnut selvästi pienimmäksi.

Maanantaina Unibetin julkaisemissa kertoimissa ykkössijaa piti vielä Joonas Nordmanin hahmo Salme Pasi. Alkuviikon aikana vedonlyöjät ovat kuitenkin olleet niin vahvasti Antti Holman ”Kissi” Vähä-Hiilari -hahmon takana, että hahmon voittokerroin on pienentynyt 1,60:een ja se on saanut kertoimissa reippaan etumatkan muihin kilpailijoihin nähden.

”Kissi” Vähähiilari ratsastaa vallalla olevalla fitness-buumilla, ja lauantaina kuultujen juttujen perusteella hallussa ovat niin treeni kuin dieettikin.

Kakkossuosikki Unibetin Putous-kertoimissa on kertoimella 3,00 Kari Ketosen luoma Rontgoteus Hittavainen, josta voi kehittyä kauden mittaan uusi Putous-suosikki, jos kokenut koomikko Ketonen pääsee vauhtiin. Unibetin entinen ykkössuosikki, Joonas Nordmanin Salme Pasi, saa tällä hetkellä kertoimen 4,50.

Suurimman kertoimen koko joukosta saa Niina Koposen esittämä Loordi Lally, joka arveli itse voittavansa kilpailun viehätysvoimansa turvin. Kerroin 13,00 kuitenkin osoittaa selvästi, ettei Unibet usko hahmon viehätysvoiman purevan.

Unibetin kertoimet:

Antti Holma (Kristiina “Kissi” Vähä-Hiilari) 1,60
Kari Ketonen (Rontgoteus Hittavainen) 3,00
Joonas Nordman (Salme Pasi) 4,50
Mari Perankoski (Karjalan Kandalfi) 5,00
Ville Tiihonen (Ari Stevari) 5,00
Jenni Kokander (Svetlana Rönkkö) 6,00
Essi Hellén (Julia "Jusu" Herlin) 6,00
Niina Koponen (Loordi Lally) 13,00

Lyö vetoa Putous-voittajasta täällä!