NBA: Indiana määrää tahdin Torontoa vastaan


Indiana Pacers ei ole hävinnyt kotonaan joulukuun alun jälkeen ja tavoitteena on pitää putki elossa myös perjantaina, jolloin Toronto vierailee Fieldhousessa. Pacers on voittanut viisi peliä peräkkäin ja johtaa Keskistä divisioonaa. Joukkue haastaa vielä tosissaan Miamin ja New Yorkin koko Itäisen konferenssin voitosta.

Indianan mestaruuskerroin on vielä korkea 45,00, mutta Itäisen konferenssin voiton (kerroin 23,00) suhteen joukkue on syytä alkaa ottaa tosissaan. Danny Graingerin odotetaan palaavan kuukauden sisällä. Viime kauden perusteella hän tuo joukkueen hyökkäykseen juuri sen pienen lisän, jota se kaipaa. Pacers on kuitenkin näyttänyt viime aikoina, ettei se pelkästään puolusta hyvin. Philadelphia jäi Indianaa vastaan keskiviikkona vain 69 pisteeseen ja viime viikon Miami-voitto osoittaa, että Pacers on todellinen uhka.

Joukkueen pitäisi olla liian kova Raptorsille, joka on hävinnyt kahdesti peräkkäin ja voittanut koko kaudella vain viisi vierasottelua. Vaikka Andrea Bargnani tuo hetkeksi lisäkipinää (Toronto yrittää kaupata italialaista), Indianan pitäisi voittaa -7,5 pisteen takamatkaltakin.

Los Angeles Clippersin on noustava suosta. Apuja on tulossa, sillä Chris Paul, Blake Griffin ja Chauncey Billups lienevät pelikunnossa vierasottelussa Miamia vastaan. Clips on voittanut vain kolme seitsemästä viime ottelustaan ja Paulin poissaolo on näkynyt selvästi. Koko kolmikkoa tarvitaan kymmenestä viime ottelustaan kahdeksan voittaneen Heatin kaatamiseen. Miamin kotisaldo on 20-3. Miami kompastuu joskus heikompiin vastustajiin, mutta tämän ottelun isäntäjoukkue vienee nimiinsä.

Houston Rockets nousi Golden State Warriors -voitollaan jakamaan NBA:n ennätystä, kun joukkue heitti 23 kolmen pisteen heittoa sisään. Kolmosten osumaprosentti ei ole juuri muuttunut menneen reilun vuosikymmenen aikana. Indianan kolmosprosentti oli 39 kaudella 1999-2000 ja Golden State on tällä kaudella nyt samoissa lukemissa. Jos kuitenkin tunnet historian siipien havinaa, voit lyödä vetoa sen puolesta, että joku joukkue onnistuu vielä tällä kaudella heittämään 24 kolmosta sisään samassa pelissä. Kerroin on 15,00.

Päivän veto: Miamin voitto Los Angeles Clippersistä tasoituksella, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä.