NBA: torstain vastaisen yön vihjeet


Pari päivää sitten yksi voittoputki katkesi, kun Memphis isännöi Miamia. Nyt katkeaa toinen putki, kun Grizzlies kohtaa ensi yönä vieraissa Oklahoma City Thunderin.

Thunder on voittanut kuusi ottelua, mutta voitoista viisi on tullut sellaisia joukkueita vastaan, joilla tuskin on asiaa pudotuspeleihin. Vahvempia, todennäköisiä pudotuspelijoukkueita vastaan Thunderin saldo on yksi voitto, kaksi tappiota. Grizzliesin alkukausi on ollut vaikeampi, mutta Miami-voiton myötä joukkue on kovassa vireessä. Vaikka Oklahomalla on kotietu, Memphisillä on mahdollisuutensa.

Vieraskerroin 2,80 on arvokas, samoin Memphisin voitto +5,5 pisteen tasoituksella (kerroin 1,95).

Miami taas matkustaa Los Angelesiin Clippersin vieraaksi. Heat on ollut tien päällä lähes viikon, Clippers on hädin tuskin poistunut kaupungista koko kaudella.

Lisäksi Lebron James on ollut usein ongelmissa Clippersiä vastaan eikä Heat ole voittanut vastustajaansa vieraissa viiteen vuoteen. Kaikki viittaa Clippersin kotivoittoon kertoimella 1,82.

Vieraskiertueellaan Heat voitti tasaiset ottelut Atlantassa ja Houstonissa. Memphisiltä joukkue sai selkäänsä. Vire ei ole häävi, mutta Heat tietää, miten voittoja jauhetaan väkisin. Odotettavissa on tasainen ottelu, joten myös Heatin voittokerroin 2,01 ansaitsee pelin.

Utah Jazz otti Torontossa kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, mutta ensi yönä Bostonissa haaste on kovempi. Celtics on löytänyt selkeän avausviisikon, mikä kallistaa vaakaa isäntien suuntaan entistäkin enemmän. Celtics on ollut vieraissa parempi, mutta hyvän kotiesityksen on pakko tulla pian. Bostonin voitto -5,5 pisteen tasoituksella (1,91) on harkitsemisen arvoinen.

Yön haku taas tulee Houstonista, jossa New Orleansin voittokerroin on 3,15. Tulokassensaatio Anthony Davis on aloittanut loistavasti ja hän saattaa olla ensi yönäkin Hornetsin voiton takuumies.

Päivän veto: Memphis Grizzliesin voitto Oklahoma City Thunderista +5,5 pisteen tasoituksella, 1,95.

Mark Woods