Lännen putki jatkuu – Durant pokkaa MVP-palkinnon


Maailman parhaat koripalloilijat kohtaavat toisensa 63. kerran konferenssien välisessä NBA:n All-Star-ottelussa sunnuntaina New Orleansissa. Viikonlopun aikana selviää myös NBA:n kovin kolmostykki, donkkikuningas ja paras pallotaituri.

NBA All-Star -viikonloppu sisältää yhteensä yhdeksän eri tapahtumaa, ja sen kruunaa sunnuntaina käytävä lännen ja idän välinen tähdistöottelu. Länsi voitti viime vuonna kolmannen kerran peräkkäin, ja Unibet ennustaa lähihistorian toistavan itseään. Unibet tarjoaa lännen voitolle kertoimen 1.50 ja idälle 2.60. All-Star-otteluissa voi kuitenkin tapahtua mitä tahansa, sillä puolustukseen ei juuri panosteta. Edellisessä kymmenessä tähdistöottelussa on tehty noin 272 pistettä per ottelu.

Sunnuntain tähdistöottelun lisäksi suurin mielenkiinto kohdistuu donkki- ja kolmoskisaan sekä Rising Stars -otteluun, jossa joukkueet koostuvat tulokaskauttaan ja toista kauttaan pelaavista pelureista. Rising Stars -joukkueiden penkkien päässä istuu kaksi useita tähdistöotteluita pelannutta veteraania, Chris Webber ja Grant Hill. Unibet ennakoi ottelusta tasaista, ja molemmat joukkueet saavat voittokertoimen 1.90.

Durantille MVP – Curry dominoi kaaren takaa

Tähdistöottelussa kohtaavat kaksi tämän hetken monipuolisinta ja tehokkainta koripalloilijaa, kun Thunderin Kevin Durant ja Heatin LeBron James pussittavat pisteitä vuorotahtiin. Unibet uskoo Durantin nappaavan parhaan pelaajan palkinnon (MVP) kertoimella 3.00. Jamesin kerroin on 4.00, perässään Knicksin Carmelo Anthony ja Clippersin Blake Griffin (6.00).

Kolmoskisan suosikki on Warriorsin Stephen Curry, joka rikkoi viime kaudella NBA:ssa yhden kauden aikana tehtyjen kolmosten ennätyksen. Tällä kaudella Curry on osunut viivan takaa noin 40 prosentin tarkkuudella, ja Unibet antaa hänen voitolleen kertoimen 3.50. Kakkossuosikkina kisaan lähtee Cavaliersin takamies Kyrie Irving (4.50), ja kolmanneksi pienin voittajakerroin on Trail Balzersin Damian Lillardilla (5.50).

NBA:n tähdistöottelu on pelattu vuodesta 1951 lähtien, ja itä johtaa länttä voiton 36 – 26. Viimeisessä kymmenessä ottelussa länsi on kuitenkin ollut vahvempi (6-4).

NBA All-Star-ottelu
Voittaja

Länsi 1.53
Itä 2.55

NBA All-Star-ottelu - Rising Stars
Voittaja

Team Hill 1.60
Team Webber 2.37

Foot Locker -kolmen pisteen kisa
Voittaja

Curry, Stephen 3.50
Irving, Kyrie 4.50
Lillard, Damian 5.50
Beal, Bradley 6.00
Johnson, Joe 7.00

Kertoimet NBA:n All Star -otteluun täällä!