NBA: Brooklyn Nets juhlii Lontoossa


Atlanta Hawks-Brooklyn Nets

NBA:n vuotuinen ulkomaiden showcase-tapahtuma koittaa torstaina, kun Atlanta Hawks ja Brooklyn Nets kohtaavat Lontoossa. Samalla kilpaillaan Itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista.

Nähtävyyksien katselun, valokuvien ja koripallolähettiläänä toimimisen ohella kumpikin seura on korostanut, että O2 Arenan ottelu on hyvin tärkeä. Moni idän joukkue on hyvässä vireessä, joten aikaerosta ei ole kummallekaan selitykseksi.

2,5 pisteen tasoituksen saanut Hawks joutuu ainakin luopumaan kotiedustaan. Atlantassa joukkueen voittosudhe on 14-5, mutta tämä on sille matkaottelu - aivan kuten viime viikolla Brooklynissa, jossa Hawks hävisi 86-91.

Sen jälkeen Atlanta on voittanut Houstonin ja Indianan ja hävinnyt Memphisissä. Puolustuksesta katoaa hieman voimaa, kun DeMarre Carroll joutuu sivuun ja Lou Williams tulee tilalle.

Brooklynin viiden ottelun voittoputki päättyi sunnuntaina Torontossa. Puolustus ja aiempaa parempi rotaatio ovat kuitenkin saaneet peliesitykset paranemaan.

Ilman Deron Williamsiakin Nets nousee nykyvireessään mukaan play-off-taisteluun. Netsin voiton kerroin on 1,72.

Houston Rockets-Oklahoma City Thunder

Yhdysvalloissa nähdään Läntisen konferenssin kärkikamppailu, kun Houston Rockets isännöi Oklahoma City Thunderia. Ottelusta voi muodostua heittokilpailu Kevin Durantin ja tämän ex-joukkuekaveri James Hardenin välille.

Durant on NBA:n pisteykkönen 29,8 pinnan ottelukohtaisella saldollaan. Durantin kahdeksan viime ottelun keskiarvo on peräti 34,8. Hardenin kauden keskiarvo on 24,6 pistettä. Viimeksimainitun on onnistuttava, jotta Houston voisi ottaa neljännen peräkkäisen voittonsa. OKC:n voittosuhde vieraissa on tosin vain 12-7.

Thunder heittää keskimäärin vieraissa 103,1 pistettä per ottelu, Rockets kotona 105,2. Rockets on pelin arvoinen 2,5 pisteen tasoituksella. Ottelun total-raja on 206,5 pistettä.

Pelivihje: Brooklyn (-2,5 pistettä) voittaa Atlantan, 1,98

Lyö vetoa NBA:sta ja katso otteluita suorana täällä!