NBA: Cavaliersin voittokulku jatkuu


Uudistunut Cleveland Cavaliers kompuroi alussa, mutta nyt takana on neljä peräkkäistä voittoa. LeBron James ja kumppanit alkavat näyttää merkkejä siitä, miksi Cavs on NBA:n mestarisuosikki.

Clevelandin mestaruuskerroin on tällä hetkellä 4,00, mutta joukkue ei ole vielä valmis. Cavsia on auttanut sarjaohjelma, joka on pitänyt ryhmän erossa pahimmista vihollisistaan. Atlanta-voitossa auttoivat myös pitkät hyvät putket heittopelissä. Juuri Denveriä vastaan alkaneen voittoputkensa aikana Cleveland on tehnyt keskimäärin 119,3 pistettä per ottelu. Se on 12 yli kauden keskiarvon. Cavsin sukkaan on nakutettu hieman alle 108 pistettä per ilta.

Jamesin kolmen viime ottelun pistekeskiarvo on 35. Luvun tuskin halutaan pysyvän niin korkealla, mutta tällä hetkellä Jamesilta vaaditaan tehoja, kun Cavaliers vasta etsii itseään.

Cleveland tekee kuitenkin yhä enemmän koreja syötöistä, mikä on rohkaiseva merkki. James syöttää keskimäärin 6,8 koria per ottelu. Kyrie Irving on nostanut oman lukemansa 5,0:aan. Tällä aseella Cleveland parantaa menestysmahdollisuuksiaan.

Maanantain jälkeen Clevelandin urakka vaikeutuu, kun vastaan tulevat peräkkäisissä otteluissa San Antonio, Washington ja Toronto. Sen sijaan ennen joulua tuleva helpompi jakso antaa valmentaja David Blattille mahdollisuuden kokeiluihin etenkin puolustuspäässä. Siitä on vain apua, kun kausi kääntyy kevääseen.

Nuggetsin otteissa ei ole kehumista: joukkueen voittosuhde on 2-7, ja omaan päähän on tehty 108,2 pistettä per ottelu. Marraskuun alussa Nuggets hävisi Cavsille 101-110. Nytkin Denver saanee kyytiä, mutta Nuggets +9,5 nousee peli-ideaksi. Kerroin on 2,55.

Pelivihje: Cleveland Cavaliers-Denver Nuggets, alle 209,5 pistettä, 2,90

Lyö vetoa NBA:sta täällä!