NBA: Charlotte vie voiton Orlandoa vastaan


Miami Heat on napsinut muutamat viime voittonsa NBA:n häntäpään joukkueita vastaan. Nyt NBA-historian pisimmän voittoputken tavoittelusta tulee kuitenkin paljon vaikeampaa.

Takana on 27 peräkkäistä voittoa, eli ennätys on enää kuuden voiton päässä. Hallitsevalla mestarilla on kuitenkin nyt edessään vaikeita otteluita, joiden sarja alkaa keskiviikon vierailusta Chicagoon.

Bulls on voittanut 22 edellisestä ottelustaan vain yhdeksän, kun joukkueen kehuttu puolustus on alkanut vuotaa. Lisäksi näyttää siltä, että Derrick Rosen kausi on ohi.

Bullsilla on kuitenkin kaikki edellytykset tehdä Heatin illasta vaikea, jos Joakim Noah toipuu jalkavammastaan ajoissa. Ranskalaisen pelaaminen on kuitenkin epävarmaa. Miamin kaitseminen keskustassa voi jäädä Nazr Mohammedin harteille.

Helpolla Heat tuskin pääsee. Kolmen viime kauden aikana Miami on voittanut Bullsin seitsemän kertaa ja hävinnyt yhtä usein. Se on tällä ajanjaksolla Miamin huonoin saldo mitä tahansa joukkuetta vastaan.

Kaksi viikkoa sitten kerroin sille, että LeBron James ja kumppanit voittavat 33 ottelua peräkkäin, oli 20,00. Nyt kerroin on laskenut 4,00:aan. Chicagosta Heat jatkaa New Orleansiin ja kohtaa Hornetsin, joka katkaisi maanantaina Denverin 15 ottelun voittoputken. Seuraava etappi on visiitti Läntisen konferenssin kärkijoukkue San Antonion vieraaksi. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Ruokaketjun toisessa päässä NBA:n hännillä Charlotte isännöi Orlandoa. Kamppailussa saattaa hyvinkin ratketa se, kumpi joukkue saa parhaat asemat draft-paikkojen arvontaan.

Magic on voittanut kaksi ottelua enemmän (18) kuin Charlotte. Lisäksi Hedo Türkoglu palaa riveihin. Hän on sovittanut 20 ottelun pelikiellon, jonka sai annettuaan positiivisen doping-näytteen. Türkoglun paluu on eittämättä buusti Orlandolle.

Charlotten voittaman tammikuisen kohtaamisen jälkeen Magic on kuitenkin voittanut vain neljä kamppailua. Saman ajanjakson sisällä Orlando on hävinnyt Bobcatsille toiseenkin kertaan.

Lisäksi Magicin parhaan pistemiehen Arron Affalon kausi on ohi. Lyödään lapulle siis Catsin harvinainen voitto 3,5 pisteen takamatkalta.

Paras veto: Charlotten voitto Orlandosta tasoituksella, kerroin 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!