NBA: Clippers kestää tasoituksen Philadelphiaa vastaan


Los Angeles Clippers on palannut parhaimmilleen nopeammin kuin odotettiin. New York kaatui sunnuntaina, kun joukkue sai jälleen jalkeille lähes täysin terveen ryhmän. Ensi yönä vieraskiertue siirtyy Philadelphiaan.

Nuori ja eloisa 76ers saattaa testata Clippers-veteraanien ja etenkin Chancey Billupsin kunnon kestävyyttä, sillä Clips pelaa toisena iltana peräkkäin. Materiaalin leveys kuuluu kuitenkin tason ohella Clippersin suurimpiin vahvuuksiin. Eilisen perusteella Los Angelesin ykkösjoukkueen mestaruuskerroin 9,50 alkaa taas olla harkitsemisen arvoinen.

Chris Paul heitti eilen 25 pinnaa. Kerroin sille, että hän heittää Phillyn sukkaan yli 17,5 pistettä, on 1,85. Vaikka toinen All Star Jrue Holiday on pelannut hyvin, Sixersin hyökkäyspeli on takkuillut viime aikoina. Joukkue on kyllä voittanut viidestä viime ottelustaan neljä, mutta vastustajat ovat olleet melko kehnoja. Kokeillaan siis Clippersiä -5,5 pisteen tasoituksella. Ottelun pitäisi ylittää sille asetettu 184 pisteen yhteispisteraja.

Cleveland isännöi Minnesotaa kehnosti pelanneiden joukkueiden kohtaamisessa. Cavaliers sentään parantaa tasaisesti, mutta Timberwolves vajoaa jatkuvasti. Ilman Kevin Lovea Wolves on hävinnyt yhdeksän vierasottelua putkeen ja piste-ero on ollut keskimäärin 13 pistettä.

Cleveland on huono puolustamaan, mutta Kyrie Irvingin pistevire on riittänyt voittoihin monesta joukkueesta. Cavs on neljässä viime ottelussaan tehnyt yli 100 pistettä. Ensimmäistä kertaa All Stars -otteluun pääsevän Irvingin kerroin yli 25 pisteen illalle on 1,85. Kotijoukkue on hyvä pelivalinta -6,5 tasoituksellakin, kerroin on 1,91.

Päivän pelivalinta: Clippersin voitto Philadelphiasta tasoituksella, 1,91

Lyö vetoa NBA:sta täällä.