NBA: Clippersillä supersunnuntai


NBA:ssa viikko päättyy todelliseen Supersunnuntaihin. Päivän aikana yhteen ottavat mahdolliset tulevat konferenssifinalistit kummastakin konferenssista.

Los Angeles Clippers voi näyttää kaapin paikan, kun joukkue isännöi Oklahoma City Thunderia. Kumpikin joukkue on vain niukasti lännen kärkijoukkue San Antoniota perässä. Clippers notkahti kauden keskivaiheilla, mutta on Chris Paulin paluun jälkeen voittanut yhdeksästä viime ottelustaan kahdeksan. Ainoa tappiokin tuli juuri Spursille. Clippersin vaihtopenkki loistaa edelleen tehden yli 40 pistettä per ottelu. Se on osasyy siihen, että Clippersiä kannattaa harkita Läntisen voittajaksi kertoimella 4,10.

Thunder on edelleen lännen voittajasuosikki kertoimella 2,15, mutta sen vierassaldo on huolestuttava 5-8, kun vastustajan voittoprosentti on yli 50. Lisäksi OKC hävisi edellisen ottelunsa Denverissä. Vaikka Thunder on voittanut Clipsin tällä kaudella kahdesti, peleihin menee Los Angeles -2,5 pisteen tasoituksella. Ottelu ylittänee sille asetetun 203,5 pisteen yhteispisterajan.

Miami Heat yrittää sivuta seuraennätystään ottamalla 14. peräkkäisen voittonsa. Jotta se olisi mahdollista, Heatin on kuitenkin saatava tappioputkensa New York Knicksiä vastaan poikki. Hallitseva mestari on hävinnyt kaksi viime otteluaan Knicksille keskimäärin 15 pisteen marginaalilla. Lisäksi kotijoukkue Knicks on ollut nousukunnossa viimeisen viikon aikana.

New Yorkin voitoista yksikään ei tosin ole tullut kärkijoukkueita vastaan. Knicksin kotisaldo on silti 21-8 ja Carmelo Anthony heittää keskimäärin 28,8 pistettä illassa Madison Square Gardenissa. Anthonyn ja toisen All Star -pelaaja LeBron Jamesin kohtaaminen tulee jälleen olevaan kiehtovaa katsottavaa. James heittää vierasotteluissa keskimäärin 27 pinnaa. Miami on ennakkosuosikki ja saa -4,5 pisteen tasoituksen. On kuitenkin turvallisempaa olettaa, että joukkueet takovat yhteensä yli 198 pistettä. Over-vedon kerroin on 1,91.

Päivän veto: Los Angeles Clippersin voitto Oklahoma Citystä tasoituksella, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!