NBA: Denverissä ei mässäillä pisteillä


Indianan puolustus on ollut yksi NBA:n tämän kauden parhaista. Se on päästänyt keskimäärin vain 89,9 pistettä per ottelu. Denver taas on ollut puolueettomille katsojille mieluisa joukkue, sillä se heittää keskimäärin 103,6 pinnaa illassa. Se on liigan neljänneksi korkein lukema.

Joukkueet ovat kuitenkin vaihtaneet rooleja ennen maanantain ottelua Coloradossa. Pacers on päästänyt kahdessa peräkkäisessä tappiossaan yli 100 pistettä per peli, Nuggets taas on voittanut kaksi edellistä vastustajaa ja pitänyt ne alle 96 pisteessä.

Se on huono uutinen Indianan valmentaja Frank Vogelille. Hänen joukkueensa on päästänyt vastustajan yli 100 pisteen rajan vain kahdeksan kertaa tällä kaudella, mutta niistä otteluista seitsemän on päättynyt tappioon. Pacers haaveilee edelleen Itäisen konferenssin finaaleista, etenkin kun Danny Grainger vihdoin palaa kentille loukkaantumisen jälkeen. Pacersin isojen nimien on kuitenkin pidettävä Nuggets kurissa korin alla. Se ei onnistunut viime kuussa, kun Nuggets voitti Indianan 92-89.

Denverille lyödään -5,5 pisteen tasoitus. Kotijoukkue on kyllä ennakkosuosikki, mutta se ei pääse helpolla. Lapulle alle 195 pistettä, kerroin on 1,91.

Orlandon varsinaisen peliajan voittokerroin vieraissa Brooklynia vastaan on massiivinen 5,45. Eikä ihme, sillä Magic on hävinnyt tällä kaudella Netsille jo kolmesti. Brooklynin puolustaminen korin alla on kuitenkin ollut ongelma parissa edellisessä, tappioon päättyneessä ottelussa. Nets ei myöskään yleensä voita murskalukemin. Magic on kehno joukkue, mutta se häviää harvoin rumasti, joten joukkue kelpaa peleihin valtavalla +9,5 pisteen tasoituksella (1,91).

Mitä kausivetoihin tulee, Brooklynin kerroin Itäisen konferenssin voitolle on 12,50. Mestarisuosikilta joukkue ei kuitenkaan vaikuta. Indiana (23,00) on parempi haku. Suosikki Miamin kerroin taas on liian alhainen (1,50). Paras valinta onkin edelleen Chicago Bulls (8,50).

Päivän pelivalinta: Orlandon voitto Brooklynista +9 pisteen tasoituksella

Lyö vetoa NBA:sta täällä.