NBA: Grizzlies kaataa Thunderin kotonaan


NBA:ssa muisti on lyhyt, kun ottelut seuraavat toistaan nopeassa tahdissa. Memphisissä kevään 2011 pudotuspelituska ei kuitenkaan ole unohtunut. Grizzlies johti Läntisen konferenssin semifinaaleja Oklahoma City Thunderia vastaan voitoin 2-1, mutta hävisi neljännen ottelun kolmen jatkoajan päätteeksi. Lopulta sarja venyi seitsemään otteluun, josta Thunder paineli jatkoon.

Jo yksin sen takia Memphisissä ei ole nyt hyvänolontunnetta. Tilanne on tällä hetkellä tismalleen sama. Maanantaina Grizzliesin on otettava hyöty irti kotiedustaan ja nostettava Thunderin selkä seinää vasten. Lauantaina Memphis voitti kuudella pisteellä ja päästi Thunderin tekemään vain 91 pistettä. OKC maksoi hintaa surkeasta heittopelistään.

Sellaisia iltoja voi tietysti sattua kenelle tahansa. Memphis jää kuitenkin harvoin kakkoseksi korin alla, joten lauantain ottelu oli Thunderille hukattu mahdollisuus. Grizzliesin kerroin 4,5 pisteen takamatkalta on 1,91. Otteluun asetettu 184 pisteen raja ylittynee, jos Kevin Durant saa apuja muilta Thunder-pelaajilta.

San Antonio ei vakuuta, joten Memphis on edelleen minun kirjoissani musta hevonen voittamaan Läntisen konferenssin - olkoonkin, että Grizzliesin kerroin on pudonnut jo kolmeen. Thunderin kerroin on tällä hetkellä 6,00.

Idässä Miami näyttää pysäyttämättömältä. Heatin konferenssivoiton kerroin on 1,15. Kovimmat haastajat ovat Indiana (8,00) ja New York (9,00). Heatin tämänhetkinen vastustaja Chicago Bulls (50,00) on jätetty tyystin spekulaatioiden ulkopuolelle. Ensi yön neljännessä ottelussa Bulls tarvitsee jälleen ihmeen.

Vaikka viime päivinä sairastellut Luol Deng palaisikin mukaan peliin, hänen peliaikansa on hyvin rajoitettua. Myös Kirk Hinrich jäänee katsojan rooliin. Kun kaksikko on ollut sivussa, Heat on vienyt kaksi viime ottelua keskimäärin 23,5 pisteen marginaalilla hävittyään yllättäen ensimmäisen ottelun. Heat on ennakkosuosikki -7,5 pisteen tasoituksella.

Chicagon kotivoiton kerroin on 4,05. Vaikka Bulls onkin laittanut ihailtavasti kampoihin, Miami on liian paha rasti.

Paras veto: Memphis (-4,5 pistettä) voittaa Oklahoma Cityn, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!