NBA: Knicks lomauttaa Celticsin


Sekä Boston Celtics että Houston Rockets voittivat sarjojensa neljännet ottelut, joten ovi on vielä raollaan. Joukkueiden vastustajat ovat kuitenkin täysin valmiita lähettämään Bostonin ja Houstonin kesälomalle.

Boston Celticsissä yksi aikakausi voi päättyä ensi yönä. Sarja palaa Madison Square Gardeniin ja Knicks johtaa voitoin 3-1. Kerroin sille, että Boston elää vielä viidennen pelin jälkeenkin, on 4,65.

Putoaminen hajoittaisi varmasti sen, mitä vuoden 2008 mestarijoukkueesta on jäljellä. Kevin Garnett saattaisi myös lopettaa uransa.

Knicksille on lyöty -8,5 pisteen tasoitus. On helppo löytää perustelu sille, että Knicks paketoi sarjan keskiviikkona.

JR Smithin pelikielto oli merkittävä tekijä, kun Celtics nappasi sunnuntaina 97-90-jatkoaikavoiton. Nyt NBA:n vuoden parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi valittu Smith on taas mukana. Hänen hyökkäyspään tulivoimastaan huolimatta yhteispisteraja on asetettu 181 pisteeseen. Lukema ei ole vielä ylittynyt varsinaisen peliajan puitteissa tällä kaudella, kun nämä joukkueet ovat kohdanneet.

Oklahoma City Thunder yrittää passittaa Rocketsin kesälomalle kotihallissaan. Houston voi kuitenkin ammentaa toivoa siitä, että Russell Westbrookin jälkeen Rockets on löytänyt aukkoja OKC:n puolustuksesta.

Houstonin kolmen pisteen heittoprosentti on noussut kolmessa peräkkäisessä ottelussa. Vaikka mikään joukkue ei ole vielä koskaan pudonnut johdettuaan ottelusarjaa 3-0, Thunderia varmasti hermostuttaa, kun se joutuu sopeutumaan elämään ilman avauksen takamiestään.

Thunderin puolesta puhuu Kevin Durant, mutta muun joukkueen on tarjoiltava hänelle parempia heittopaikkoja. Hänen pistekeskiarvonsa tässä sarjassa on 33 per ottelu. Vaikka OKC:n voiton kerroin on 1,20, Houston voi hyvinkin olla pelin arvoinen +8,5 pisteen etumatkalta (1,91).

Atlanta Hawks ja Indiana Pacers ovat 2-2-tasatilanteessa molempien voitettua kotiottelunsa. Viides peli pelataan Indianapolisissa, mikä antaa Pacersille mahdollisuuden löytää pelinsä uudelleen. Hawksin isokokoinen joukkue on kuitenkin ollut hankala kohdattava. Hyviä pelivalintoja ovat Atlantan voitto +6,5 pisteen etumatkalta tai 188 yhteispisteen rajan ylittyminen. Kerroin kummallekin on 1,91.

Paras veto: New York (-8,5 pistettä) voittaa Bostonin, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!