NBA: Knicks vie New Yorkin derbyn


NBA on julkistanut peliasut New Yorkissa pelattavaan NBA-kauden tähdistöotteluun. Suunnittelijat upottivat asuihin monia New Yorkin joukkueiden paidoista tuttuja elementtejä, mutta tällä hetkellä ei ole lainkaan varmaa, että kukaan Knicksistä tai Netsistä ansaitsee kutsun helmikuiseen All Star -peliin.

Joukkueiden tämän kauden yhteenlaskettu voittosuhde on 10-23. Knicks on napannut 10 voitosta vain neljä.

Knicksin edellisestä oikeasta voitosta on käytännössä aikaa jo kaksi viikkoa, sillä Philadelphia 76ersin kaataminen ei vaadi erityisponnistuksia. Nykyisen neljän pelin tappioputkensa aikana Knicks on kahdesti jäänyt alle 80 pisteen.

Jos tilastoista poistetaan vielä Carmelo Anthonyn 23,7 pistettä per peli, lukemat ovat karmeat etenkin kolmen pisteen heitoissa. Anthonyn lisäksi vain kaksi muuta Knicks-pelaajaa on iskenyt (juuri ja juuri) yli 10 pistettä per ottelu. Knicksin hyökkäys on liigan 22. paras. Se ei paranna voittomahdollisuuksia, kun puolustuskin on liigan neljänneksi huonoin. Knicksin koriin tehdään 107,2 pistettä per 100 pallonhallintaa.

Toimiiko Knicksin kolmiohyökkäys? New York rakentaa hyökkäyksensä hitaasti eivätkä syötöt muutu koreiksi. Anthony ei näytä istuvan systeemiin, ja hyvien heittäjien puute hoitaa loput.

Myös Netsillä on tuskaista. Joe Johnson teki käsittämättömästi vain kolme pistettä lauantain murskatappiossa Chicagoa vastaan. Luvassa on todennäköisesti vähäkorinen ottelu. Alle 180,5 pisteen kerroin on komea 3,55.

Kotikentällään Knicksiltä on syytä löytyä näyttöhaluja. Se riittänee voittoon, mutta koripallojuhlaa Madison Square Gardenilla ei nähdä.

Pelivihje: New York (-2,5) voittaa Brooklynin, 2,20

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!