NBA: Mavericks ja Bulls löytävät korisukan


Dallas Mavericks–Chicago Bulls

Onko Chicago Bulls NBA:n kovin ylisuorittaja? Bulls menetti kaksi johtavaa pelaajaansa kesken kauden, ja Derrick Rosen uusi loukkaantuminen sekä Luol Dengin treidi olivat epäilemättä häiriötekijöitä. Bulls on silti kolmantena itäisessä konferenssissa. Valmentaja Tom Thibodeaun saavutus on kivikova.

Toki Bullsin voittoprosentti on vain 54,4, ja se tekee keskimäärin vähiten pisteitä liigassa (92,9). Joukkueen puolustus (92,3 päästettyä pistettä per ottelu) on kuitenkin erinomainen, sillä vain Indiana puolustaa paremmin. Chicagon kymmenen viime ottelun voittosuhde on 8-2. Bulls on taas mukana leikissä.

Ennen perjantain vierailua Dallasiin myös Chicagon hyökkäys on löytänyt uuden vaihteen. Bulls on tehnyt yli 100 pistettä kolmesti neljässä viime ottelussaan.

Mavericksia vastaan joukkueen on tosin luotettava puolustukseensa. Dallas on nimittäin voittanut neljä ottelua peräkkäin ja tehnyt niissä otteluissa keskimäärin 113,8 pistettä. Kaikki voitot ovat tulleet alle 50:n voittoprosentin joukkueita vastaan. Mavsin voittosuhde kotona on kuitenkin 19-9. Dallas -4,5 vaikuttaa pelikelpoiselta poiminnalta kertoimella 1,90.

Bullsin hyökkäystehojen löytymisen myötä yli 193,5 pisteen kerroin 2,10 on kuitenkin tarttumisen arvoinen.

Cleveland Cavaliers–Utah Jazz

Oklahoma Cityn voittaneella Cleveland Cavaliersillä on oiva mahdollisuus jatkaa pudotuspelipaikan jahtaamista Utah Jazzia vastaan.

Thunderin kukistamiseen vaadittiin Kyrie Irvingin tasonnosto loppuhetkillä. Irving oli All Stars -ottelussa avauskokoonpanossa ja hänen keskiarvonsa ovat 21,4 pistettä ja 6,3 syöttöä. Tilastot eivät kuitenkaan kerro aivan koko kuvaa kaudesta, joka on ollut Cavsille pettymys.

Käytännössä panoksetta pelaava Utah on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta tästä kamppailusta alkaa Jazzin kuuden ottelun vieraskiertue idässä. Jazzin hyökkäys on piristymään päin, joten veto yli 193,5 pisteen puolesta (2,05) voi olla paikallaan. Jazzin voiton kerroin on 2,35.

Pelivihje: Dallas-Chicago, yli 193,5 pistettä, 2,10

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!