NBA: Miami johtoon Brooklynia vastaan


Miami Heat 1.30 – Brooklyn Nets 3.60

Miami kukisti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Charlotten suoraan neljässä ottelussa ja on viettänyt pitkän loman. Huili päättyy torstaina, kun Heat isännöi Brooklyn Netsiä Itäisen konferenssin semifinaalien ensimmäisessä ottelussa.

Heti kättelyssä voidaan unohtaa, että Brooklyn voitti kaikki runkosarjakohtaamiset. Myös se voidaan unohtaa, että LeBron James on häviämässä MVP-kisan Kevin Durantille. Heat on edelleen kertoimella 2,45 suosikki puolustamaan mestaruuttaan. Joukkue päästää vain 97,4 pistettä per ottelu ja tekee itse 102,2 pinnaa. Kumpikin lukema on paljon Netsin vastaavia tilastoja parempi.

Brooklynin pelissä oli paljon hyviä merkkejä seitsemään otteluun venyneessä sarjassa Toronto Raptorsia vastaan. Mestarijoukkueen merkkejä Nets ei kuitenkaan näyttänyt. Heatilla on tarpeeksi leveyttä ja enemmän laatua kuin Netsillä. Brooklyn on näin pitkällä vain kuudennen kerran seurahistoriassaan.

Miamin Dwayne Waden pelikunto on kysymysmerkki, mutta ainakin mies on saanut levätä pitkään. Lisäksi Jamesilla on MVP-kisaa ajatellen todistettavaa. Avausottelussa siis lapulle Miami -8,5 kertoimella 2,16.

Veikkaus: Miami jatkoon voitoin 4-1, 3,10

San Antonio Spurs 1.36 - Portland Trail Blazers 3.20

Avauskierros oli kaikkineen värikäs, mutta Portlandin 4-2-sarjavoitto Houston Rocketsista oli yllätyksistä suurin. Pystyykö LaMarcus Aldridge pitämään tehonsa, kun vastassa on Tim Duncan ja loistava Spurs?

Blazers on varmasti ottanut opiksi siitä, kuinka hyvin Dallas hyödynsi nopeuttaan ja heittovalikoimaansa seitsemään peliin venyneessä avauskierroksen sarjassa. Väsymyskin on Spursin (mestaruuskerroin 3,80) huolena.

Portlandin sarjavoiton kerroin on 4,10. Jos Aldridge ja Damian Lillard jatkavat loisto-otteitaan, kerroin voi osoittautua komeaksi. Uskon Spursin voittavan sekä ensimmäisen ottelun että koko sarjan, mutta vieraiden kerroin 4,5 pisteen tasoituksella on pelikelpoinen 2,20.

Veikkaus: San Antonio jatkoon voitoin 4-2, 4,60