NBA: Miami liian kuuma San Antoniolle


Kaksi NBA:n suurseuraa nähdään samalla parketilla sunnuntaina. Kyseessä saattaa olla NBA-finaalien kenraaliharjoitus. Miami Heatin ja San Antonio Spursin välisen ottelun voittaja saa valtavan buustin mestaruusjahtiin.

Miami on jo varmistanut Itäisen konferenssin voiton. Kerroin sille, että mestaruuspokaali jää Floridaan, on 2,00. San Antonio johtaa Läntistä konferenssia. Saldo on kahden tappion verran Heatin tilastoa huonompi, mutta Spursin mestaruuskerroin on silti peräti 8,00. Kerroin tulee todennäköisesti pienenemään, jos San Antonio kostaa sunnuntaina aiemmin tällä kaudella South Beachilla kärsimänsä 100-105-tappion.

Silloin Spurs oli lähellä voittoa jopa ilman Tony Parkeria, Tim Duncania ja Manu Ginobilia. Viimeksimainittu on tälläkin kertaa sivussa. Takareisivaiva pitää Ginobilin sairastuvalla suuren osan runkosarjan lopusta.

Miamin urakka ei silti helpotu paljoakaan, vaikka joukkue on voittanut 29 viime ottelustaan 28. San Antonion kotisaldo on komea 28-4. Yhdeksän viime vuoden aikana Spursin kotitilasto Heatia vastaan näyttää kahdeksaa voittoa ja yhtä tappiota. Odotettavissa on tasainen ottelu, joka voi ratketa parin yksittäisen hyökkäyskuvion onnistumiseen. Spurs on voittanut seitsemästä viime ottelustaan kuusi, mutta ero on vain kerran venynyt yli kymmeneen pisteeseen.

San Antonion voittokerroin on 1,85, Miamin 1,98. Rohkea voi kokeilla peleihin myös varsinaisen peliajan jälkeistä tasapeliä, jonka kerroin on 14,00. Ottelussa haetaan kuitenkin jo lähtökohtia keväälle. Lyödään peleihin Miamin voitto.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Knicks ja Celtics kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella. Sunnuntain kohtaamisesta New Yorkissa tullee siis kuuma. Bostonille tappio tietäisi sitä, että pitkäaikainen arkkivihollinen vie kauden kaikki keskinäiset kamppailut nimiinsä. Knicksin kaataminen ei kuitenkaan ole helppo urakka. Knicks on voittanut seitsemän peliä peräkkäin, mistä iso ansio kuuluu JR Smithille, joka pelaa loistavasti kuudennen miehen roolissaan. Celtics hävisi viime viikolla Knicksille 85-100, mutta on sittemmin voittanut kahdesti peräkkäin. Nykyvireistä Knciksiä ei kuitenkaan voi juuri sivuuttaa: peleihin New York -6,5 pisteen tasoituksella, kerroin 1,91.

Paras veto: Miami voittaa San Antonion, 1,98.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!