NBA: Miami näyttää mestarin elkeensä Los Angelesissä


Los Angles Clippers 1.75, Miami Heat 2.10

Miami Heat on ykkössuosikki NBA-mestariksi kertoimella 3,60. Los Angeles Clippers on samassa kohteessa hyvissä asetelmissa kertoimella 12,00. Keskiviikkona saadaan kenties esimakua siitä, millainen finaalisarja on kesällä luvassa, kun joukkueet kohtaavat Staples Centerissä.

Aivan autenttista esinäytöstä on mahdotonta saada niin kauan, kuin Clippersiltä puuttuu Chris Paul. Ilman häntäkin Clipsin voittosuhde on kuitenkin kotikentällä 20-3. Heat ei ole voittanut Clippersiä vieraissa sitten vuoden 2007. Ensi yönä Clippers on suosikki 1,5 pisteen tasoituksella.

Lännen kärkisijaa jahtaava Clippers pelaa ratkaisuotteluita kenties koko kauden kannalta. Sillä on edessä viiden ottelun kotiputki, jonka aikana Toronto, Portland ja San Antonio tulevat kylään.

Blake Griffin on tehnyt Los Angelesin kymmenessä viime ottelussa keskimäärin 26,4 pistettä. Hän teki 27 pistettä, kun Heat nappasi marraskuussa Miamissa 102-97-voiton joukkueiden kohtaamisessa. Miamin avainhahmo oli tuolloin 29 pistettä pussittanut Dwayne Wade.

Viime aikoina kumpikin joukkue on takonut pisteitä puolustuspelin kustannuksella, joten over-veto 208,5 yhteispisteestö (1,90) on paikallaan. Voittaja taas voi ratketa sen perusteella, astuuko joku muu kuin Griffin tai LeBron James taustalta esiin.

New York Knicks 2.08, Portland Trail Blazers 1.75

Kumpi New York Knicks tänään nähdään: se, joka upotti heittoja solkenaan ja pieksi vastustajansa vai se, joka hävisi kesysti Milwaukee Bucksille aiemmin tällä viikolla?

Toisaalta Portland Trail Blazersilla on omat ongelmansa, sillä joukkue on voittanut kymmenestä viime ottelustaan vain puolet. Vieraissa Blazers on hävinnyt neljästi peräkkäin.

Portlandin koko kauden tehtyjen pisteiden keskiarvo on 108 pistettä per ottelu. Neljässä viime ottelussa keskiarvo on kuitenkin ollut vain 90 pistettä. Kaikki ottelut ovatkin päättyneet tappioon. Kaukoheittojen kanssa joukkueella on suuria ongelmia.

Blazersin kerroin on 1,80, mutta alle 194,5 yhteispisteelle tarjotaan mojovaa kerrointa 4,10.

Pelivihje: Miami voittaa Los Angeles Clippersin, 2,02.

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!