NBA: Nets aiheuttaa päänvaivaa Los Angelesissa


Brooklyn Netsin kausi ei ole sujunut toiveiden mukaan sen jälkeen, kun seura muutti kesällä New Yorkiin ja käytti miljoonia joukkueensa uudistamiseen. Joukkue taitaa kuitenkin vertyä oikeilla hetkillä. Naapuri Knicks ailahtelee, joten Netsillä on mahdollisuus ohittaa paikalliskilpailijansa ja viedä Atlantin divisioonan voitto. Nets on voittanut yhdeksästä viime vierasottelustaan seitsemän, kiitos parantuneen puolustus- ja heittopelin, joten itseluottamus on kunnossa ennen lauantain matkaa Los Angelesiin.

Brooklynin hyvä vire lupaa vaikeaa iltaa isännöivälle Clippersille, joka on pelannut epätasaisen maaliskuun. Clips ei ole vielä voittanut kahta ottelua peräkkäin tässä kuussa. Lisäksi riveistä puuttuvat Chauncey Billups ja Eric Bledsoe, joten Chris Paul joutuu pelaamaan ekstraminuutteja Deron Williamsia vastaan. Lyödään siis vedot Brooklynille tasoituksella.

NBA:n toiseksi pisin voittoputki on nyt 14 ottelun mittainen. Miami Heat on tekemässä historiaa, mutta myös Denver Nuggetsilla sujuu mukavasti. Nuggets tavoittelee 15. peräkkäistä voittoaan Sacramentoa vastaan. Kaksi päivää sitten Corey Brewerin viime hetken heitto toi 101-100-voiton Philadelphiasta ja piti voittoputken hengissä.

Pepsi Centerissä on harvoin tällä kaudella jouduttu niin tiukalle. Nuggetsin kotisaldo on 31-3. Tammikuussa Denver murskasi tänään kylään tulevan Kingsin 121-93. Sacramento on kuitenkin voittanut neljästä viime ottelustaan kolme ja kaatanut kovat Chicagon ja Clippersin. Denver voittanee ottelun, mutta Kings pitää pelin tasaisena - peleihin siis vierasjoukkue tasoituksella.

Kaksi suurimpiin NBA-tähtiin lukeutuvaa nimeä vapautuu kesällä siirtomarkkinoille. Chris Paulilla ja Dwight Howardilla on mahdollisuus poistua Los Angelesista uusien haasteiden pariin. Paul tulee saamaan tarjouksia muualtakin, mutta Clippersin nuori, mielenkiintoinen joukkue pitänee takamiehen enkelten kaupungissa. Kerroin Paulin jäämiselle Clippersiin on 1,18. Naapuri Lakers oli kuitenkin hyvin lähellä napata Paulin kaksi vuotta sitten. Kerroin sille, että Paul vaihtaakin yllättäen keltaiseen peliasuun, on 4,20.

Howardin tilanne on hieman epävarmempi, kun miehestä tulee vapaa agentti. Orlandosta viime kesänä siirtyneen All Star -sentterin kausi ei ole ollut helpoimmasta päästä. Howardin kerroin Lakersissa jatkamiselle on edelleen 1,08, mutta kerroin sille, että Brooklyn onnistuu pitkän jahdin päätteeksi houkuttelemaan Howardin riveihinsä, on 40,00.

Paras veto: Sacramenton voitto Denveristä tasoituksella, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!