NBA: Nets ja Nuggets ryöstöretkillä


Perjantain vastaisena yönä on Chicago Bullsin ja Golden State Warriorsin vuoro yrittää napata jatkopaikka NBA:n pudotuspeleissä. Kummallakin on kotietu puolellaan.

Bullsin ja Warriorsin puolesta puhuu se, että NBA-historiassa vain kahdeksan joukkuetta on noussut 1-3-tappioasemasta ja vienyt jatkopaikan. Joukkueet haluavat kuitenkin toden teolla välttää tilanteen, jossa ratkaiseva seitsemäs peli on voitettava vieraskentällä.

Etenkin Bulls näyttää hieman haavoittuvaiselta, vaikka se johtaakin sarjaansa Brooklyn Netsiä vastaan 3-2. Kirk Hinrich on todennäköisesti sivussa. Luol Deng ja Taj Gibson ovat sairastelleet ja Joakim Noah taistelee loukkaantumista vastaan. Se riittää hengennostattajaksi Netsille, joka elvytti jatkohaaveensa maanantain 110-91-voitollaan.

Ilman Derrick Rosea Chicago on koko kauden ajan pystynyt yllättämään. Bulls voitti myös tämän sarjan kaksi aiempaa kotiotteluaan. Kerroin sille, että Nets hakee ryöstön, on kuitenkin 2,04. Bullsille on lyöty -1,5 pisteen tasoitus, jonka kerroin on 1,91.

Denver Nuggets nosti panoksia rynnimällä viidennessä ottelussa voittoon Golden Statesta. Oaklandissa nähtäneen kuuma kuudes kohtaaminen, sillä syytökset likaisesta pelistä olivat valtoimenaan edellisen ottelun jälkeen.

Denver pelasti itsensä putoamiselta pyrkimällä korin alle, jossa se menestyikin viidennessä ottelussa ja väänsi 107-100-voiton. Nuggets ei ole koskaan ollut joukkue, joka tekee vähän pisteitä, mutta edellisen ottelun kaavan on toistuttava, jos Nuggets haluaa venyttää sarjan seitsemänteen otteluun.

Siksi yhteispistemäärä voi jäädä alle 211 pinnaan asetetun rajan (kerroin 1,91). Joukkueet ovat hyvin tasaisia: Golden Staten voittokerroin on 1,86. Kerroin sille, että Nuggets siirtää sarjan vielä kerran Denveriin, on 1,96.

Paras pelivalinta: Brooklyn voittaa Chicagon, 2,04.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!