NBA: Nets kiusaa Clippersiä viimeiseen asti


Brooklyn Nets-Los Angeles Clippers

Rämpivä Brooklyn Nets on vihdoin voittanut kaksi ottelua peräkkäin. Voittoputken venyttämienn kolmeen on kuitenkin kivikova haaste, sillä torstain kotiottelussa vastassa on Los Angeles Clippers.

Voitot Bostonista ja Milwaukeesta olivat iso asia alamaissa olleelle Netsille. Vaikka kumpikaan voitto ei ollut kovin selkeä, pelissä oli paljon positiivista. Deron Williamsin paluun ja Paul Piercen penkille siirtymisen ansiosta valmentaja Jason Kiddillä on ensimmäistä kertaa tällä kaudella jonkinlainen vakiorotaatio. Materiaaliltaan Brooklyn on sen verran tasokas, että voittosuhde tulee paranemaan nykyisestä (5-14).

Nets kuitenkin häviää ottelunsa keskimäärin lukemin 94,9-102,0. Ero on saatava kiinni. Se onnistuu vain joukkuepelin kautta. Tilaston kaunistaminen on kuitenkin nyt paljon pyydetty, sillä Clippers takoo keskimäärin 103,7 pistettä per ilta. Clips on myös voittanut tämänhetkisen vieraskiertueensa aikana viidestä ottelustaan kolme.

Piercen putoaminen penkille voi olla Netsin etu, sillä hän kohtaa ex-valmentajansa Doc Riversin ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun kumpikin lähti Bostonista. Netsin peli on kuitenkin yhä keskeneräistä. Sille on lyöty 2,5 pisteen tasoitus, joka pudottaa kertoimen 1,92:een. Over-veto 195,5 pisteestä on kuitenkin paikallaan. Kerroin on 1,87.

Portland Trail Blazers-Houston Rockets

Portlandissa nähdään NBA:n eniten pisteitä tekevien joukkueiden kohtaaminen. Sillä rintamalla Rockets (107,5 pistettä per ottelu) on niukasti Blazersia (106,2) edellä. Houstonin James Harden tekee 24,6 pistettä per ottelu. Monipuolisuutensa ansiosta hän voi olla tässä ottelussa suurempi uhka kuin Dwight Howard, joka joutuu painimaan Robin Lopezia ja LaMarcus Aldridgea vastaan.

Kotona Portlandin voittosuhde on 9-2. Isäntien voittokerroin onkin 1,60. Houstonille on annettu 3,5 pisteen tasoitus, jonka myötä Rocketsin kerroin on 1,90.

Pelivihje: Brooklyn Nets-Los Angeles Clippers, yli 195,5 pistettä, 1,87

Lyö vetoa NBA:sta täällä!