NBA: Nuggetsia ei möyhennetä Oklahomassa


12 ottelua peräkkäin voittanut Denver Nuggets kohtaa kovimman haasteensa pitkään aikaan, kun se matkustaa ensi yöksi Oklahoma Cityyn.

Thunder on voittanut 20 kotiottelua peräkkäin, joten se on ehdoton suosikki pysäyttämään Nuggetsin voittokulun Läntisen konferenssin joukkueiden kohtaamisessa.

Vastakkain ovat kaksi NBA:n parasta hyökkäysjoukkuetta, joten luvassa on paljon koreja kumpaankin päähän. Yhteispisterjaa onkin asetettu 215,5 pisteeseen. Thunderin neljästä edellisestä vastustajasta kolme on heittänyt yli 100 pistettä. Nuggets puolestaan on pitänyt vastustajansa alle 100 pisteessä viidesti kuudessa viime ottelussaan. Vain maanantain jatkoaikavoitto Chicagosta aiheutti saldoon kauneusvirheen.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tammikuussa Denver oli jatkoajan jälkeen vahvempi. Thunder on hävinnyt yhdeksästä viime ottelustaan vain yhden. Nuggetsin suora voittokerroin on 5,00, mutta lähestytään ottelua maltillisemmin ja lyödään lapulle Nuggetsin voitto 9 pisteen etumatkalta. Kerroin on 1,91.

Milwaukee Bucksin on edelleen pelattava hyvin sementoidakseen paikkansa pudotuspeleissä, mutta epätasaisuus on ollut joukkueen helmasynti koko kauden ajan. Tänään Bucks isännöi Portlandia ja tavoittelee vasta toista voittoaan neljään edelliseen otteluun. Pelissä nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen: Portlandin riveissä pelaa Damian Lillard, joka on suosikki NBA:n vuoden tulokkaaksi. Hän iskee yhteen Bucks-pelintekijä Brandon Jenningsin kanssa.

Portland on saanut Lillardilta kosolti tehoja. Hän on heittänyt kymmenessä viime ottelussaan keskimäärin 24 pistettä per ilta, mutta Trail Blazers ei silti ole pärjännyt tien päällä. Portland on hävinnyt 15 edellisestä vierasottelustaan 13. Siksi Milwaukee saa pelin -4,5 pisteen tasoituksella ja kertoimella 1,91.

Paras pelivalinta: Denverin voitto Oklahoma Citystä +9 pisteen tasoituksella, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!