NBA: Pacers ja Bulls vääntävät tasaisesti


Indiana Pacers – Chicago Bulls

Brutaalin, puolustavan koripallon ystävien on syytä katsoa tämä ottelu. Pisteet ovat tiukassa, kun NBA:n parhaat puolustusjoukkueet kohtaavat. Pacers ja Bulls iskevät uudestaan yhteen muutaman päivän kuluttua.

Kauden kahden aiemman kohtaamisen voitot ovat tasan 1-1. Kumpikin ottelu on päättynyt kotivoittoon. Viime aikojen vaikeuksistaan huolimatta Indian voittosuhde kotona on edelleen liigan paras 31-4. Indianapolisissa Pacersin sukkaan tehdään vain 87,1 pistettä per ottelu.

Toisaalta Chicago päästää vieraissa vain 94,5 pistettä. Vain Memphis on tässä tilastossa parempi. On lumoavaa kysyä, mitä olisi tapahtunut, jos Derrick Rose olisi pysynyt terveenä ja johtanut Bulls-hyökkäystä, joka tekee ilman Rosea vain 93,4 pistettä illassa. Lukema on liigan pienin.

Kun Pacers vieraili marraskuussa Windy Cityssä, Chicago iski kuitenkin taululle 110-94-lukemat. Viime viikolla Houstonissa nähtiin, että tarvittaessa Chicago voi pelata vauhdikkaasti ja prässätä kovaa, jos se tarvitsee pisteitä. Indianan kotikentällä ottelussa on kuitenkin vain yksi voittaja, jos pelin luonne on väsytystaistelua.

Pelit kannattaa lyödä yl 186,5 pisteen sekä Bullsin voiton puolesta 3,5 pisteen tasoituksella. Voitolla Pacers nousisi kahden voiton päähän Keskisen divisioonan mestaruudesta. Kummankin joukkueen DNA:han kuitenkin kuuluu se, että tämän ottelun ratkaisu nähdään vasta lopussa.

Sacramento Kings – San Antonio Spurs

Spurs tavoittelee Sacramenton vieraana jo 12. peräkkäistä voittoaan. Tällä hetkellä ei ole mitään syytä, miksi San Antonio ei pystyisi petraamaan NBA:n parasta voittosuhdetta.

Kings on hävinnyt tällä kaudella Spursille kahdesti aiemmin keskimäärin kuudella pisteellä. Se oli kuitenkin ennen kuin viime kauden finalisti löysi parhaan teränsä. Sacramento voittaa toisinaan sarjan ala- ja keskikastin joukkueita. Kingsin edellinen voitto huippujoukkueesta on kuitenkin tammikuulta, jolloin joukkue voitti Portlandin. Peleihin San Antonio -9,5 kertoimella 2,16.

Pelivihje: Indiana-Chicago, yli 186,5 pistettä, 2,50