NBA: Pacers karkaa Atlantalta


Indiana Pacers on hävinnyt Atlantalle jo kahdesti tällä kaudella. Ensi yönä sillä on mahdollisuus pieneen kalavelkojen makseluun Indianapolisissa.

Lisäpanosta otteluun tuo se, että neljäs peräkkäinen voitto nostaisi Pacersin Keskisen divisioonan kärkeen.

Kotonaan Pacers on ollut hyvä (saldo 19-3). Se on voittanut Fieldhousessa 14 kertaa peräkkäin. Avainasia on yleensä ollut se, että Indianan puolustus päästää vastustajan heittämään vain 90,1 pistettä per ottelu. Kahdessa viime ottelussa joukkue on kuitenkin säväyttänyt myös hyökkäyspäässä ja heittänyt keskimäärin 106,5 pistettä.

Hawksilla on viime aikoina ollut vaikeaa etenkin vieraissa. Tien päällä Atlanta on hävinnyt seitsemän kahdeksasta viime ottelustaan. Kurjuusputkeen kuuluu lauantain brutaali 75-93-nöyryytys Chicagossa.

Pacers on hyvin samankaltainen joukkue kuin Bulls, joten lyö lapulle Pacersin voitti -5 pisteen tasoituksella tai lyö under-veto 183 pisteeseen asetetusta yhteispisterajasta (kerroin 1,91).

Memphis otti Washingtonia vastaan ensimmäisen voittonsa Tayshayn Princen tultua seuraan Detroitista. Nyt Prince voidaan toden teolla ajaa sisään. Ensi yönä Memphisissä vierailee Phoenix.

Vuoden 2008 olympiavoittaja ei tuo joukkueeseen Rudy Gayn hyökkäystehoja, mutta puolustuksessa ja kaukoheitoissa hän on vaarallinen.

Princen myötä Grizzliesistä tulee yksi NBA:n vaikeimmista vastustajista. Memphis saa Suns-otteluun -8,5 pisteen tasoituksen. Phoenix on voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden. Memphis voi olla vielä sopeutumisvaiheessa ja siksi hieman epätasainen, mutta tässä ottelussa Grizzlies tuskin kompastuu.

Denver Nuggets hakee seitsemättä peräkkäistä voittoaan kotiottelussa Milwaukeeta vastaan. Bucks saa tuekseen +6,5 pisteen etumatkan.

Denver on ollut viime aikoina todellinen pistekone. Se on tehnyt voittoputkensa aikana keskimäärin 113,5 pistettä per ottelu. Heikkojakin hetkiä on ollut, etenkin otteluiden lopuissa, mutta on silti vaikea nähdä, että Bucks voittaisi ottelun.

Paras veto: Indianan voitto Atlantasta tasoituksella, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä.