NBA: Phoenix kattaa tasoituksen San Antoniota vastaan


Phoenix Suns-San Antonio Spurs

Patty Mills on täyttänyt Tony Parkerin Spursin kokoonpanoon jättämän aukon erinomaisesti. Tim Duncanille tai Kawhi Leonardille ei kuitenkaan ole valmiita korvaajia.

Duncanin odotetaan palaavan kokoonpanoon Phoenixissä, mutta Leonard ei ole vielä pelikykyinen.

Leonardin puolustustaidoille olisi käyttöä. Leonardin poissaolo saattoikin olla yksi syistä siihen, että Spurs kauppasi Nando de Colon Torontoon vaihdossa Austin Dayeen. Kymmenen viime ottelun jaksolla Spurs on päästänyt keskimäärin 101,8 pistettä, neljä enemmän kuin joukkueen kauden keskiarvo.

Samalla jaksolla Spursin voittosuhde on toki 7-3 ja ryhmä on kolmen ottelun voittoputkessa. Tällä päästettyjen pisteiden keskiarvolla NBA-finaalit jäävät kuitenkin haaveeksi.

Phoenix kuuluu kauden ylisuorittajiin, vaikka se on hävinnyt San Antoniolle jo kahdesti tällä kaudella. Tappioista huolimatta Suns on pelin arvoinen 1,5 pisteen tasoituksella ja kertoimella 2,20. Kumpikin joukkue tekee paljon pisteitä, jotenyli 211,5 yhteispisteen kerroin 2,15 voi myös olla pelin arvoinen.

Charlotte Bobcats-New Orleans Pelicans

Idän pudotuspelipaikoista käydään kovaa kilpailua, ja viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva Charlotte Bobcats tuntee paineet niskassaan.

Charlottella on tapana murentua, kun keittiö alkaa lämmetä. Bobcats on päässyt pudotuspeleihin vain kerran. Joukkueen etulyöntiasema seuraavana konferensissa olevaan Detroitiin nähden on kuitenkin kohtalainen ennen perjantain kotiottelua New Orleans Pelicansia vastaan.

Pelicans on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista, mutta hävinnyt neljästä viime ottelustaan kolme. Joukkueen pudotuspelimahdollisuudet lännessä näyttävät alati pienemmiltä.

Bobcats teki hyvän treidin hankkimalla Gary Nealin ja Luke Ridnourin ennen siirtotakarajaa. Pelaajien pitäisi piristää hyökkäystä, joka on toistaiseksi heittänyt vain 95,3 pistettä per ottelu. Jos kaksikko on mukana, yli 199,5 pisteen kerroin 3,00 on erittäin houkutteleva.

Pelivihje: Phoenix (-1,5) voittaa San Antonion, 2,20.

Lyö vetoa NBA:sta ja katso otteluita suorana täällä!