NBA: Pisteet tiukassa New Yorkin joukkueiden välillä


New York Knicks-Brooklyn Nets

Yhdysvalloissa juhlitaan Martin Luther King -päivää, mikä tarkoittaa NBA-faneille lähes 12 tunnin maratonia ja useita mielenkiintoisia otteluita.

Päivän kohokohta on New Yorkin paikallisvääntö. Yllättäen suosta noussut Brooklyn Nets matkustaa metrolla New York Knicksin vieraaksi tilanteessa, jossa Knicks on vain yhden voiton verran edellä sarjassa.

Knicks voitti jo kuusi ottelua seitsemästä, mutta nyt joukkue on taas alamäessä ja kolmen ottelun tappioputkessa. Pääsyy siihen on kolmen pisteen heittojen tehojen katoaminen. Tappioputken aikana Knicks on heittänyt keskimäärin vain 94 pistettä per ottelu.

Tässä on suuri ero Brooklyniin, joka on voittanut kuusi ottelua seitsemästä edellisestä. Aiempaa pienempään rotaatioon siirtyminen on tehnyt tehtävänsä. Tämän jakson aikana Nets on päästänyt enemmän kuin 98 pistettä vain kerran, viime viikolla Lontoossa Atlantaa vastaan.

Joe Johnson on ollut iso apu korinteossa. Jos hän pystyy toistamaan Hawks-ottelun temppunsa, Brooklynin kerroin 3,40 on pelikelpoinen. Myös 4,5 pisteen suuruista ensimmäisen neljänneksen tasoitusta voi harkita.

Jos kumpikin joukkue jatkaa viime aikojen linjallaan, veto alle 180,5 yhteispisteen puolesta voi myös olla paikallaan. Kerroin on 4,20.

Houston Rockets-Portland Trail Blazers

Kaksi tehokasta joukkuetta pyrkii jatkamaan hyvää virettään.

Houston on voittanut kuudesta viime ottelustaan viisi, mutta se on myös kohdannut paljon sarjan alakastin joukkueita. Portland on viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on muun muassa hakenut voitot Dallasista ja San Antoniosta. Blazers on näissä otteluissa tehnyt keskimäärin 113,2 pistettä.

Mikään joukkue ei ole vielä voittanut Rocketsia Houstonissa, jos isännät heittävät vähintään 107 pistettä. Kotivoiton kerroin on 1,70, mutta ennemmin kannattaa harkita vetoa yli 225,5 pisteen puolesta (2,85).

Pelivihje: New York Knicks-Brooklyn Nets, alle 190,5 pistettä, 2,16.

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!