NBA: pisteet vähissä Knicksin ja Phillyn kohtaamisessa


New York Knicks 1.23, Philadelphia 76ers 3.90

Onko olemassa toimimattomampaa, hämmentävämpää ja klikkiytyneempää joukkuetta kuin New York Knicks?

Seura ajelehtii kriisistä toiseen. Mikään ei ole mahdotonta, kun puhutaan vuoristorataan tottuneesta seurasta.

Neljän peräkkäisen tappion myötä pudotuspelitoiveet ovat taas ohuet. Kotiottelu Philadelphia 76ersia vastaan on taas yksi potentiaalinen banaaninkuori.

Sixers on vain kahden voiton päässä Knicksistä Itäisessä konferenssissa. Se saa kertoimekseen 3,90. Kerroin voi osoittautua erinomaisen arvokkaaksi, jos isäntiä ei taaskaan jaksa kiinnostaa.

Knicksin tähti Carmelo Anthony arvosteli omaa joukkuettaan maanantaisen Brooklyn-tappion (80-103) jälkeen. New York hävisi yli kymmenellä pisteellä jo neljännen kerran peräkkäin. Tämän putken aikana Knicks ei ole kertaakaan tehnyt itse enempää kuin 98 pistettä.

Philadelphiakin on hävinnyt kolme viime otteluaan keskimäärin 17 pisteellä. Tappio Sixersille olisi Knicksin kannalta anteeksiantamatonta. Aiemmin tässä kuussa New York voitti Phillyn 102-92.

Knicksistä puhuttaessa mikään ei kuitenkaan ole varmaa. Jos et siis halua ottaa riskiä ja pelata Sixersiä, peli alle 203,5 pisteen puolesta voi olla paikallaan. Vähemmän huono joukkue voittakoon.

Phoenix Suns 2.80, Indiana Pacers 1.43

Viidesti peräkkäin voittanut Indiana Pacers kaasuttelee karkuun Itäisessä konferenssissa, ja Phoenix Sunsin luulisi kaatuvan.

Pacers päästää keskimäärin 88,3 pistettä per ottelu. Lukema on liigan pienin. Pacers on liigan paras myös vastustajan heittoprosenttia ja kolmen pisteen heittojen osumaprosenttia tarkastellessa. Näin ollen Phoenixin suurin vahvuus - kaukoheitot - voidaan neutralisoida. Phoenix upottaa kotonaan keskimäärin 108,5 pistettä per ottelu pitkälti juuri kolmostensa avittamana.

MVP-vedonlyönnissä Kevin Durantin kerroin on laskenut 1,35:een ja Paul George on kolmossuosikki kertoimella 20,00. Jos Pacers jatkaa nykytahdillaan, George tulee varmasti saamaan ääniä.

Pelivihje: New York-Philadelphia, alle 203,5 pistettä, 1,85.

Lyö vetoa NBA:sta ja katso otteluita suorana täällä!