NBA: Rockets ja Spurs tehtailevat pisteitä


San Antonio pystyi puolustamaan Läntisen konferenssin kärkisijaansa ilman Tony Parkeriakin. Kun ranskalainen palaa peliin, kuka tietää, mihin Spurs voi yltää? Parker teki perjantain paluuottelussaan 22 pistettä Spursin matkalla jatkoaikavoittoon Utahista. Siitä ottelusta alkoi kuitenkin kuuden ottelun putki, jonka aikana San Antonio kohtaa vain joukkueita, jotka ovat voittaneet enemmän otteluita kuin hävinneet. Toinen etappi on ensi yön vierailu Houstoniin, missä kotijoukkue Rockets yrittää pitää huolen siitä, ettei teksasilainen paikallisvastustaja vie kauden kaikkia keskinäisiä kohtaamisia nimiinsä.

Kolmessa viime ottelussaan San Antonio on heittänyt keskimäärin yli 123 pistettä per peli. Juuri tehokkuutta tarvitaan Houstonia vastaan, sillä Rocketsin puolustuspeli kotona on parantunut huomattavasti. Viidestä viime ottelustaan Toyota Centerissä Houston on voittanut neljä. Spursille on lyöty 1,5 pisteen takamatka, mutta ennemmin kannattaa kokeilla over-vetoa 212,5 pisteeseen asetetusta yhteispisterajasta.

Sarjan paras ja huonoin joukkue iskevät yhteen, kun kaikkivoipa Miami Heat vierailee surkean Charlotte Bobcatsin kotiluolassa. Hallitseva mestari on voittanut 25 ottelua peräkkäin, mutta kolmessa viime ottelussaan se on joutunut jossakin vaiheessa vähintään 10 pisteen takamatkalle. Se on hyvä muistutus siitä, että NBA-historian pisin voittoputki (joka on 33 ottelun mittainen) ei synny helposti.

Charlotte oli Miamin voittoputken toinen uhri. Sen jälkeisistä otteluista Bobcatsin saldo on 5-16. Miamilla on maanantaina edessään seuraava (melko haasteeton) ottelu Orlandoa vastaan, joten Heat saattaa leputtaa avainpelaajiaan, kunhan voitto Charlottea vastaan on varmistunut. Peleihin lyödään siitä huolimatta Miamin voitto 17 pisteen takaa-ajomatkalta kertoimella 1,91.

Paras veto: Houston Rockets-San Antonio Spurs, yli 212,5 pistettä (kerroin 1,91).

Lyö vetoa NBA:sta täällä!