NBA: Rockets yllättää Pacersin


Houston Rockets 1.58, Indiana Pacers 2.40

Houston Rocketsin kykyjä ei käy kiistäminen. Ne vain tuppaavat hautautumaan epätasaisuuden, ajoittaisen toimimattomuuden ja valmennusta turhauttavan letkeän asenteen alle.

Kaksi kuukautta ennen NBA:n runkosarjan päätöstä Houston on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen joukkue, kiitos Dwight Howardin hirmuvireen, kehittyvän joukkuekemian ja kyvyn jauhaa voittoja väkisin.

10 edellisestä ottelustaan kahdeksan voittanut Houston isännöi perjantaina kompuroivaa Indiana Pacersia. Ottelu on Houstonille tilaisuus osoittaa, että se on mestariehdokas ja myös sauma kostaa joulukuinen 81-114-nöyryytys Pacersia vastaan. Silloinen Rockets oli aivan eri joukkue nykyiseen verrattuna.

Howardin paluu All Star -tasolle on ollut Rocketsin nousun avainasia. Sentterin 10 edellisen ottelun keskiarvot ovat 19,9 pistettä ja 13,3 levypalloa. Samalla jaksolla James Harden on tehnyt 27,8 pinnaa per ottelu. Samalla pelkän hyökkäyspelin sijaan Houston on alkanut kiinnostua myös oman korinsa suojelemisesta.

Siksi Houston voi olla Läntisen konferenssin musta hevonen, kun pudotuspelit alkavat. Joukkueen konferenssimestaruuden kerroin on houkutteleva 12,00 ja mestaruuskerroin 25,00.

Indiana on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, ja sen puolustuspelin taantuminen on päästänyt Miamin aivan kannoille kisassa idän kärkipaikasta. Peleihin Houston 5,5 pelin takamatkalta.

New York Knicks 1.33, Utah Jazz 3.40

Knicks voitti ottelun. Kuka olisi uskonut? Joukkue voitti keskiviikkona Minnesota Timberwolvesin, ja kaiken lisäksi tempun toistaminen Utahia vastaan on mahdollista.

Jazzin tämänhetkisen vieraskiertueen voittosuhde on 0-4. Marvin Williams tuskin pystyy pitämään Carmelo Anthonyn kurissa. Ilmassa on alati enemmän merkkejä siitä, että Jazz on lopettelemassa kauttaan. Väylä on nyt auki New Yorkille, jonka kerroin 6,5 pisteen takamatkalta on 1,83.

Pelivihje: Houston Rockets (-5,5) voittaa Indiana Pacersin

Lyö vetoa NBA:sta ja katso otteluita suorana täällä!