NBA: San Antonio liian kova LA Clippersille


Los Angeles Clippers 1.50-San Antonio Spurs 2.60

NBA palaa normaaliin päiväjärjestykseen tiistaina. Ohjelmassa on heti huippuottelu Läntisestä konferenssissta, kun Los Angeles Clippers isännöi San Antonio Spursia.

Spurs-leirissä uskotaan All Star -tauon tehneen hyvää, sillä joukkueen sairastupa on tyhjentymässä. Kawhi Leonard, Manu Ginobili ja Tiago Splitter saattavat olla pelikunnossa. Kyseessä on iso buusti Spursille, joka pelasi ennen taukoa 10 viimeistä otteluaan voittosuhteella 5-5.

Kertoimen 2,60 tänään saanut San Antonio onkin iso uhka kauden jälkimmäiselle puoliskolle lähdettäessä. Spursin konferenssimestaruuden kerroin on erittäin houkutteleva 4,50. Lännen suosikki on Oklahoma City Thunder (2,20), kun taas Clippersin kerroin on hieman korkeampi kuin San Antonion (4,85).

Clippers lähti tauolle kolmen ottelun voittoputkessa. Samalla tärkeä takamies Chris Paul on tehnyt paluutaan täyteen pelikuntoon. Riippuu pitkälti Paulista, meneekö Clippers keväällä pitkälle vai hiipuuko se jo aikaisessa vaiheessa.

Ginobilin paluusta ja Clipsin Blake Griffinin huippuvireestä huolimatta ottelu saattaa jäädä alle 208,5 yhteispisteen rajan. Kumpikin joukkue vasta hakee tuntumaa tauon jälkeen.

Philadelphia 76ers 2.45-Cleveland Cavaliers 1.55

Kyrie Irving nappasi All Star -ottelun MVP-palkinnon. Pystyykö Cleveland Cavaliers ottamaan esimerkistä vaarin ja kilpailemaan vielä play-off-paikasta?

Selkeistä pelillisistä ongelmista huolimatta Cavs on neljän ottelun voittoputkessa. Kolmessa viime ottelussaan Cleveland on päästänyt alle 90 pistettä. Idän viimeisellä pudotuspelipaikalla majaileva Charlotte on vain kolme voittoa Cavsin edellä.

Tällä kaudella 21,5 pistettä per ottelu heittänyt Irving saattaa olla elementissään tiistaina, sillä Philadelphia on hävinnyt kahdeksan kertaa peräkkäin.

Sixersin hyökkäysvaikeuksien takia veto alle 198,5 pisteen puolesta (3,95) voi olla paikallaan. Clevelandin voiton kerroin on 1,55.

Pelivihje: Los Angeles Clippers-San Antonio Spurs: alle 208,5 pistettä, 2,20.

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!