NBA: San Antonio tiivistää puolustustaan


Dallas Mavericks 2.55 – San Antonio Spurs 1.52 (Mavericks johtaa sarjaa 2-1)

Ei sen näin pitänyt mennä. San Antonio on 1-2-tappioasemassa ennen maanantain neljättä ottelua ja tarvitsee todella piristystä.

Spurs on edelleen kakkossuosikki mestariksi kertoimella 4,40, mutta pelin on parannuttava valtavasti. Viime vuoden finaalihäviäjällä on kuitenkin tarpeeksi laatua sarjan kääntämiseen.

Tony Parkerista on kuitenkin saatava enemmän irti. Ranskalainen on tehnyt sarjassa vain 17,3 pistettä per ottelu. Kolmannessa ottelussa hän teki vain kaksi pistettä toisella puoliajalla ja Spurs hävisi 108-108. Vince Carterin viime hetken sankariteot veivät Mavsin sarjassa johtoon.

Parker on jäänyt Dallasin Monta Ellisin varjoon. Ellis on iskenyt 20,3 pistettä per ottelu. Dallasin takakenttä onkin yllättäen ottanut niskalenkin Spurs-kollegoistaan. San Antonion puolustuspelin on parannuttava.

Jos teksasilaiset myös onnistuvat tässä, yhteispisteet voivat jäädä 175:n tuntumaan kuten Spursin voittamassa ensimmäisessä ottelussa. Alle 195,5 pisteen kerroin onkin erinomainen 2,95.

Charlotte Bobcats 3.90 – Miami Heat 1.27 (Heat johtaa sarjaa 3-0)

On jokavuotisen NBA-totuuden aika. Mikään joukkue ei ole koskaan noussut pudotuspeleissä 0-3-tappioasemasta ja mennyt jatkoon. Aikojen saatossa vain kolme joukkuetta on pystynyt tässä tilanteessa edes viemään sarjan seitsemänteen otteluun.

Siksi on helppo ennustaa, että Charlotte Bobcatsin kausi on lopussa ja Miami Heat jatkaa idän semifinaaleihin.

Ei olisi ihme, jos Cats luovuttaisi kesken neljännen ottelun. Se hävisi 13 pisteellä jo lauantain kotiottelunsa. Miami haluaa katkaista sarjan ajoissa ja saada lepoaikaa, joten Heat -10,5 on hyvä poiminta kertoimella 2,55.

Indiana Pacers 1.30 – Atlanta Hawks 3.60 (sarja tilanteessa 2-2)

Atlantan on lyötävä uutta vaihdetta silmään, jotta se saisi Pacersin lähemmäs yhtä NBA-historian suurta sulamista. Hawksin kerroin 1,5 pisteen takamatkalta on valtava 3,95, mutta sillä on kaikki edellytykset hyödyntää Pacersin epätasaisuus ja hermoilu.

Atlanta on jo voittanut kaksi kertaa neljällä Indianapolisin-vierailullaan tällä kaudella. Pacers on joutunut jo sekoittamaan kokoonpanojaan. Kerroin Pacersin 4-2-voitolle ottelusarjassa on 2,25, mutta nähdyn perusteella mitä tahansa voi tapahtua.

Pelivihje: Dallas-San Antonio, alle 195,5 pistettä, 2,95