NBA: San Antonio venyttää Philadelphian kurjuusputkea


San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers

Mikä voisi mennä vikaan, kun NBA:n paras ja huonoin joukkue kohtaavat? Aika paljonkin, on Philadelphia 76ersin vastaus kysymykseen.

Sixers on hävinnyt 26 kertaa peräkkäin, eikä visiitti 13 ottelun voittoputkessa olevan San Antonio Spursin vieraaksi todennäköisesti tule auttamaan asiaa. Spursin voittosuhde on liigan paras 53-16.

Spurs-luotsi Gregg Popovich odottelee jo pudotuspelejä, ja Läntisen konferenssin kärkijoukkue onkin jo alkanut lepuuttaa tähtipelaajiaan, kun tilanne sen sallii. Lauantaina San Antonio jauhoi 99-90-voiton Golden Statesta ilman Tim Duncania ja Manu Ginobiliakin.

Kumpikin palannee tähän otteluut. On tosin epätodennäköistä, että kummankaan tarvitsee pelata kovinkaan suuria minuutteja. 14,5 pisteen tasoituksellakin Philadelphian voittokerroin on 3,90. San Antonion vaihtopenkki on niin tasokas, että vaikka avausviisikko pelaisi rajatut minuutit, reservissä riittää vaarallisia pelaajia. Kaiken lisäksi Sixers päästää 110 pistettä per ilta, mikä on NBA:n rumin lukema.

Tasoitusvedoissa kerroin ja arvo kohtaavat parhaiten, kun peliksi otetaan Spurs -22,5 (2,08). Sixers on kuitenkin niin huono joukkue, että veto alle 206,5 pisteen puolesta (2,45) voi olla paikallaan. Philadelphia jatkaa matkaansa kohti NBA-historian rumimman, 26 ottelun pituisen tappioputken sivuamista.

Chicago Bulls – Indiana Pacers

Joukkueet kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisään. Avauskohtaaminen oli ennakkohypetyksen veroista koripalloa, eli ei kovin näyttävää taistelupalloa. Pacers vei silloin 91-79-voiton.

Toinen kohtaaminen pelataan Chicagossa. Indiana tulee mittelöön allaan tappio, sillä lauantaina se jäi Memphisiä vastaan 79 pisteeseen.

Pacers voi hyvinkin viedä Keskisen divisioonan mestaruuden. Ensi yönä vahvempi saattaa kuitenkin olla Bulls, jonka kerroin 3,5 pisteen takamatkalta on 2,20. Odotettavissa on myös jälleen tiukka, puolustusvoittoinen vääntö, ja alle 170,5 pisteen kerroin onkin houkutteleva 3,65.

Pelivihje: San Antonio-Philadelphia, alle 206,5 pistettä, 2,45.