NBA: Sixers yllättää Hornetsin?


Saako Philadelphia 76ers järjestettyä vielä kilpailun NBA:n huonoimman joukkueen tittelin välttämisestä? Siitä saadaan kenties viitteitä ensi yönä, kun pahassa luisussa oleva Charlotte Hornets vierailee Phillyssä.

Hornetsista odotettiin pudotuspelijoukkuetta, mutta karmea voittosuhde 6-19 kertoo aivan muusta kuin play-off-tahdista. Vieraissa Charlotte on voittanut vain kerran, ja nyt alla on neljän ottelun tappioputki.

Kaikkein pahinta on se, että kovalla kohulla vapaana agenttina hankittu Lance Stephenson on osoittautumassa 27 miljoonan dollarin flopiksi. Philadelphiassa lonkkavaivoista kärsinyt Stephenson ei välttämättä edes pelaa.

NBA:ssa eniten pallonmenetyksiin syyllistyvä joukkue (11 kertaa per ottelu) ei välttämättä edes tule ikävöimään häntä. Huhujen mukaan Hornetsin omistaja Michael Jordan on jo kaupitellut Stephensonia muille seuroille. Yhteenvetona voidaan todeta, että Charlotte kyntää jälleen.

Sixers on NBA:n vakiorämpijä, joka pelaa kauden 14:nnen kotiottelunsa ja tavoittelee yhä ensimmäistä kotivoittoaan. Sen kerroin on melkoisen suuri 2,55.

Viime lauantaina Sixers johti huippuvireistä Memphisiä 18 pisteellä, mutta hävisi lopulta jatkoajalla. Phillyn voittosuhde on 2-22, mutta Brett Brown on ihailtavalla tavalla saanut nimettömän pelaajistonsa kilpailemaan voitosta melko usein. Etenkin tulokas Nerlens Noel on vakuuttanut. Hän heitti maanantain Boston-tappiossa 19 pistettä. Lukema on Noelin lyhyen NBA-uran paras.

Sixersillä on ollut neljä päivää aikaa valmistautua kohtaamaan Hornets. Ottelusta tuskin tulee kaunista, mutta Philadelphia -2,5 pistettä antaa todella kiinnostavan kertoimen 2,95.

Olisiko Sixers kerrankin vedon arvoinen?

Pelivihje: Philadelphia-Charlotte, alle 189,5 pistettä, 2,43

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!