NBA: Spurs ja Timberwolves kotiuttavat over-vedon


San Antonio - Minnesota

Teksasissa kohtaavat NBA:n paras power forward ja pelipaikan kaikkien aikojen paras pelaaja. Se tuo kosolti mielenkiintoa San Antonio Spursin ja Minnesota Timberwolvesin kohtaamiseen.

Kevin Loven kauden keskiarvot ovat 23,9 pistettä ja 13,8 levypalloa. Kahdessa viime ottelussa Love on tehnyt kummassakin 26 pistettä. Minnesota on voittanut molemmat ottelut ja nostanut samalla voittoprosenttinsa yli 50:n. 37-vuotiaanakin loisto-otteita esittävä Tim Duncan tulee kuitenkin haastamaan Loven tiukasti. Duncanin keskiarvot ovat 13,4 pistettä ja 8,3 levypalloa. Vielä merkittävämpää on, että Spursin voittosuhde on 17-4, ja se on hävinnyt kotonaan vain kahdesti.

Minnesotalla on runko, jolla se voi lähivuosina nousta Läntisen konferenssin kärkiryhmien joukkoon. Love on joukkueen tukipilari ja Ricky Rubio vetelee naruista. T-Wolvesin penkki on kuitenkin joukkueen heikko kohta. Minnesotan kakkosyksikkö tekee keskimäärin vain 22 pistettä per ottelu. Spursin vastaava lukema on massiivinen 45,6. Tämän tilaston takia Wolves on haavoittuvainen toisella neljänneksellä, ja vetoa Spursin taukojohdon puolesta kannattaakin harkita.

Myös puolustuspäässä Timberwolves on heikko Loven läsnäolosta huolimatta. Total-raja on asetettu 207,5 pisteeseen ja Spursin takamatka 8,5 pisteeseen (kerroin 1,90). Odotettavissa on runsaskorinen kotivoitto.

New Orleans – Memphis 

Epäonni on kääntänyt Memphis Grizzliesin kurssin. Quincy Pondexter on todennäköisesti loppukauden sivussa. Tällä hetkellä sairastuvalla ovat myös Marc Gasol, Tony Allen ja Ed Davis. Kymmenen viime ottelun voittosuhde onkin 4-6 ja koko kauden saldo 10-11.

Vierailu New Orleansiin tulee huonoon paikkaan, sillä Pelicans on voittanut 10 viime ottelustaan kuusi. Kaikki voitot ovat olleet tiukkoja, mutta joukkue on pystynyt paikkaamaan Anthony Davisin jättämän aukon levypallotilastoissa. Kummankin joukkueen hyökkäyspeli on kuitenkin tukkoista, joten lyödään peleihin alle 192,5 pistettä. New Orleansille on lyöty alkuun 4,5 pisteen takamatka, joka nostaa kertoimen 1,90:een.

Pelivihje: San Antonio-Minnesota, yli 207,5 pistettä, 1,88

Lyö vetoa NBA:sta täällä!