NBA: Spurs kukistaa haparoivan Pacersin


Indiana Pacers-San Antonio Spurs

Indiana Pacers näyttää murtuvan paineen alla.

Joukkueen kauden tavoite oli Itäisen konferenssin paras voittosuhde. Se olisi antanut joukkueelle kotiedun siltä varalta, että Miami Heat tulisi vastaan konferenssifinaalissa. Viime kaudella Indiana hävisi Miamille seitsemässä ottelussa, ja silloin Pacers-leirissä uskottiin kotiedun olevan elintärkeä tekijä.

Pitkään näytti siltä, että joukkue myös saavuttaa tavoitteensa. Viime aikoina Indiana on kuitenkin hävinnyt sellaisia pelejä, jotka sen pitäisi voittaa. Miami on sarjataulukossa enää yhden voiton verran perässä.

Pacersin viimeisen 10 pelin voittosuhde on 5-5. Kaiken hyvän työn valuminen hukkaan on todellinen vaara, ja kaiken lisäksi San Antonio Spurs tulee maanantaina visiitille.

Spurs taistelee edelleen ikääntymistä vastaan. Juuri, kun moni uskoi ryhmän parasta ennen -päivän menneen, joukkue pelaa todella vahvan kauden.

Spurs on tulikuuma, eikä pelkästään Teksasin säästä johtuen. Ennen Indiana-kohtaamista joukkue on 17 ottelun voittoputkessa. Voitto numero 18 näyttää todennäköiseltä, vaikka vastassa on idän paras joukkue.

Spurs-voiton kerroin on 1,53. Hieman erilaisen vaihtoehdon tarjoaa Pacersin jääminen avauspuoliajalla alle 47,5 pisteen (1,75).

NBA-finaalien vedonlyönti

Pacersin kompuroidessa on hyvä aika tarkastella finaalikertoimia, sillä tarjolla on hyviä kohteita.

Kovakuntoisen Spursin ja Miami Heatin finaalikohtaamisen kerroin on 6,00. Toisaalta Spurs pelaa aina hyvin runkosarjassa. Pudotuspelit ovat toinen maailma. Toisaalta Tim Duncan haluaa palavasti vielä yhden mestaruussormuksen ennen uransa päätöstä, joten Spurs saattaa hyvinkin palata finaaleihin.

Toisaalta Pacersilla on aikaa koota itsensä. Indianan ja San Antonion finaalikohtaamisen kerroin on 6,25.

Pelivihje: San Antonio Spurs voittaa Indiana Pacersin, 1,53