NBA: Thunder iskee Spursiin


Maanantaina San Antoniossa panoksena on Läntisen konferenssin kärkipaikka, kun Oklahoma City vierailee Spursin kotiluolassa. Ilman Tony Parkeria kotijoukkueella on täysi työ pitää nimekäs Thunder kurissa.

San Antoniolla oli perjantaina tuskainen ilta. Rämpivä Portland heitti 136 pinnaa San Antonion sukkaan. 30 pisteen tappiomarginaali oli Tim Duncanin Spurs-uran suurin. Tällä kaudella voitot San Antonion ja OKC:n välillä ovat menneet tasan. Joukkueen ykköstykki, 21 pinnaa ottelussa heittävä Parker, on kuitenkin nyt sivussa. Aukon täyttäminen jää Cory Josephin, Nando de Colon ja Patty Millsin yhteiseksi tehtäväksi.

Tehtävä ei ole helppo, kun vastassa seisoo kaiken lisäksi Russell Westbrook, joka on heittänyt keskimäärin 26,8 pistettä Thunderin kymmenen viime ottelun aikana. Siksi Oklahoma Cityn voittokerroin 2,15 on erinomainen.

Kahdeksan peräkkäisen voiton ansiosta Denver Nuggetsilla on hyvät saumat hankkia kotietu pudotuspeleihin. Voitto Phoenixista ensi yönä nostaisi Nuggetsin lännen neljän parhaan joukkoon ohi Memphisin. Denverillä on momentum puolellaan.

Nuggetsin kotisaldo on liigan paras 28-3. Sarjasijoitusta heikentävätkin huomattavsti kehnommat vierasesitykset, mutta Sunsia vastaan Denverillä on hyvä mahdollisuus napata neljäs peräkkäinen vierasvoitto. Peleihin Nuggets -8,5 pisteen tasoituksella, kerroin on 1,91.

Suns voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen 110-100. Lisäksi Phoenix on voittanut viidestä viime ottelustaan kolme. Ilman sivussa olevaa Marcin Gortatia Phoenixin on kuitenkin hankala vastata vierasjoukkueen atleettisuuteen.

Paras veto: Oklahoma City voittaa San Antonion, 2,15.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!