NBA: Toronto vierasvoittoon Atlantassa


Atlanta Hawks 2.08-Toronto Raptors 1.75

Toronto on viettänyt suurimman osan NBA-kaudestaan parrasvalojen ulkopuolella. Raptors on kuitenkin ottanut 11 edellisestä ottelustaan kahdeksan voittoa ja venyttänyt etumatkansa Atlantin divisioonan kärjessä kolmen ottelun pituiseksi. NBA:n kanadalaisseura on pelaamassa parasta kauttaan vuosikausiin.

Ennen kautta ennakoitiin, että Raptors jäisi ulos pudotuspeleistä. Ainakin play-offien avauskierroksella Toronto on kuitenkin kova luu, kiitos vain 97,2 pistettä per ilta päästävän puolustuksen ja DeMar DeRozanin sekä Kyle Lowryn johtaman hyökkäyksen.

Raptorsin odotetaan operoivan kesällä vapaiden agenttien markkinoilla. Sillä on mahdollisuus vankistaa asemiaan tulevana mestariehdokkaana, jos markkinoilta yksi tai kaksi sopivaa palasta. Ensimmäistä vuottaan joukkueen GM:nä toimiva Masai Uriji on tehnyt hienoa työtä.

Tiistaina Toronto matkustaa etelään Atlanta Hawksin vieraaksi. Joukkueen tämän kauden kahdesta kohtaamisesta kumpikin on voittanut yhden. Viime kuussa Raptors otti 104-83-kotivoiton Hawksista.

Atlanta on noussut silloisesta kuopastaan ja ottanut neljä peräkkäistä voittoa. Nyt Itäisen konferenssin seitsemäs sija on Atlantan ulottuvilla. Putken kaikki voitot tulivat kuitenkin sellaisia joukkueita vastaan, joiden voittoprosentti on alle 50. Toronto on huippuiskussa, joten peleihin menee Toronto -5,5. Myös veto alle 195,5 pisteen puolesta on harkinnan arvoinen kertoimella 2,45.

Sacramento Kings 2.00-Washington Wizards 1.82

Washington Wizards kilpailee Chicagon ja Brooklynin kanssa idän nelossijasta. Wizards on voittanut seitsemästä edellisestä vierasottelustaan kuusi, ja voitto Kingsistä nostaisi pääkaupungin ylpeyden ohi Brooklyn Netsin.

Kings saattaa joutua otteluun ilman DeMarcus Cousinsia, joka on joukkueen paras piste- ja levypallomies. Sacramenton play-off-haaveet ovat hyvin ohuet ja Wiz on hyvässä lyönnissä, joten peleihin menee Washington -6,5 kertoimella 2,90.

Pelivihje: Toronto Raptors (-5,5) voittaa Atlanta Hawksin, 2,55.

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!