NBA: vihjeet tiistain ja keskiviikon väliselle yölle


Brooklyn Nets kohtaa pelaajan, jonka kintereillä seura oli kesällä. Dwight Howardin Los Angeles Lakers isännöi Netsiä ensi yönä.

Nets tavoitteli Howardia pitkään, mutta valmista ei tullut. Lakers puuttui peliin ja houkutteli Howardin pois Orlando Magicistä. Howardin hankkimatta jättäminen saattoi kuitenkin olla Brooklynin paras teko, sillä sen sijaan joukkue hankki Joe Johnsonin ja jatkoi Brook Lopezin ja Deron Williamsin sopimuksia. Nyt se tuottaa osinkoja: Nets on voittanut kahdeksasta ottelustaan kuusi.

Lakersille ensi yö on avauskierroksen jälkeen ensimmäinen mahdollisuus saada tilille enemmän voittoja kuin tappioita. Brooklynin vahvasta alusta huolimatta Los Angeles on selvä suosikki.

Lakersin suoran voiton kerroin on 1,35, Netsin vastaava kerroin 3,55. Jos luotat Lakersiin ja haluat paremman kertoimen, lyö Los Angelesia -6,5 pisteen takamatkalta kertoimella 1,91.

Itärannikolla New York Knicks kohtaa New Orleans Hornetsin. Pari viikkoa sitten ottelusta olisi ollut odotettavissa tasaisempi. Tulokastähti Anthony Davisin Horners aloitti lennokkaasti mutta joutui sitten vaikeuksiin. Nyt tappioputki on kolmen ottelun pituinen.

Knicks on tappioton kotonaan ja Hornets on voittanut vieraissa vain kerran, joten kaikki viittaa Knicksin voittoon. Se on tarjolla 1,40. Knicksin varsinaisen peliajan voittokerroin on 1,44.

Philadelphia 76ers isännöi Toronto Raptorsia. Kaikissa yön otteluissa on vierasvoiton mahdollisuus, mutta ensisijaisesti sitä kannattanee haistella Philadelphiasta.

Sixers on pelannut kuusi kotiottelua ja sekä voittanut että hävinnyt niistä kolme. Philadelphia (1,48 varsinaisella peliajalla) on silti suosikki, mutta Toronto alkaa vihdoin oppia, miten koripallo-ottelu voitetaan. Raptors on voittanut kolmesta viime ottelusaan kaksi. Varsinaisen peliajan voittokerroin on 2,95.

Päivän veto: Toronton voitto Philadelphiasta +5,5 pisteen tasoituksella, 1,91.

Mark Woods