NBA: Wizards ja Pacers takovat pisteitä


Washington Wizards 1.60 – Indiana Pacers 2.35 (sarja tilanteessa 1-1)

NBA:n pudotuspeleissä ottelusarjan kolmas ottelu on aina elintärkeä. Perjantain kaksi konferenssivälierää eivät tee poikkeusta. Sekä Washington Wizards että Los Angeles Clippers tavoittelevat ryöstöä vieraskentällä ennen kotiinpaluuta.

Pääkaupungissa kaikki katseet kohdistuvat Indiana Pacersin Roy Hibbertiin. Keskiviikon 86-82-voitossa Pacers antoi ajoittain väläytyksiä siitä, millä tasolla se pelasi ennen All Stars -ottelun jälkeistä romahdustaan.

Kaksi viime kuukautta aivan vihkoon vetänyt Hibbert teki 28 pistettä ja otti yhdeksän levypalloa, kun avausottelussa hän jäi kummassakin tilastossa nollille. Hibbertin vahva alku siivitti Indianan hyvään esitykseen.

Washington hävisi kuitenkin vain neljällä pisteellä - kiitos seitsemän missatun vapaaheiton, 16 epäonnistuneen kolmosen sekä pelinopeuden hidastumisen. Nopea tempo on ollut Wizardsille todella tehokas taktiikka pudotuspeleissä tähän saakka.

Pudotuspeleissä keskimäärin vain 16,1 pistettä heittänyt John Wall on luvannut suorittavansa jatkossa varmemmin. Jos Wall pitää lupauksensa, ottelu voi hyvinkin ylittää 188,5 pisteen rajan.

Pacers (kerroin 3,5 pisteen takamatkalta 3,00) toivoo näkevänsä kentällä sen Hibbertin, joka palasi tasolleen keskiviikkona.

Los Angeles Clippers 1.60 – Oklahoma City Thunder 2.35 (sarja tilanteessa 1-1)

Kevin Durant ja Russell Westbrook olivat aivan liikaa Clippersille toisessa ottelussa. Los Angelesissa Oklahoma City tarvitsee kuitenkin vielä hieman lisäapuja.

Dynaaminen duo teki Thunderin 112 pisteestä 63. Clippers-valmentaja Doc Rivers myönsikin Westbrookin ja Durantin voittaneen Clippersin jokaisella pelin osa-alueella.

Clippersin ykkösprioriteetti on nyt siis tämän kaksikon pitäminen kurissa. Samalla sen on toivottava, että muut OKC-pelaajat eivät nosta tasoaan. Clippers -5,5 pistettä antaa kertoimen 2,20.

Pelivihje: Washington-Indiana, yli 188,5 pistettä, 2,45.