NBA: Wizards kesyttää Bobcatsin


Yhdessä vaiheessa näyttä väistämättömältä, että Washington Wizardsista tulee NBA-kauden huonoin joukkue. Joukkue on kuitenkin parantanut peliään valtavasti. Charlotte Bobcats on puolestaan niin rumassa syöksykierteessä, että se uhkaa pudottaa seuran omistuksessa ja johdossa mukana olevan Michael Jordanin paineen pohjamutiin.

Toisin kuin monet muut häntäpään joukkueet, Wizards näyttää pyrkivän tosissaan päättämään kautensa tyylillä. John Wallin palattua peliin joukkueen saldo on 18-14, mikä antaa toivoa ensi kaudelle. Viime aikoina myös Martell Webster on heittänyt hyviä tehoja. Se on iso syy Wizardsin kolmen ottelun voittoputkeen.

On häijyä katsella Bobcatsin rämpimistä. Joukkue on kymmenestä viime ottelustaan saanut vain yhden shokkivoiton Bostonista. Joukkueelle on käytännössä varattu lippu draft-arvontaan. Joukkueella ei ole edes loukkaantumisia, joiden taakse mennä - Bobcats on vain huono joukkue. Wizardsille lyödään -7,5 pisteen takamatka ja samalla voittokerroin 1,91. Uskomme joukkueen jatkavan voittoputkeaan.

Miami on sivunnut NBA-historian toiseksi pisintä voittoputkea. Ensi yönä haaste on kuitenkin kauden kovimmasta päästä, kun Heat vierailee Bostonissa. Celtics on hävinnyt TD Gardenissa viimeksi tammikuussa. Heat on lähtenyt areenalta tyhjin käsin viisi kertaa peräkkäin. Kevin Garnett on kuitenkin loukkaantunut, joten lyödään tasoituksella vetoa Miamin 23. peräkkäisen voiton puolesta.

Memphis Grizzlies on edelleen Läntisen konferenssin musta hevonen. Joukkueen runkosarjan loppu on kuitenkin hankala: Grizzlies kohtaa vielä niin Oklahoma Cityn, San Antonion, Houstonin, Utahin kuin Los Angeles Clippersinkin. Ensi yönä urakka ei ole samaa tasoa, kun kylään tulee loukkaantumisten runtelema Minnesota. Timberwolves ei kuitenkaan yleensä kärsi murskatappioita, vaikka viime aikojen vire onkin ollut kehno. Wolvesilla on myös tarpeeksi vaihtoehtoja hyökkäyspäässä, jotta se kelpaa peleihin 13 pisteen etumatkalta kertoimella 1,91.

Paras veto: Washington voittaa Charlotten, 1,91.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!