NBA: World Peacen poissaolo tietää korijuhlia


Los Angeles Lakersin alkukausi oli painajainen, mutta joukkue kiipesi itselleen tekemänsä vuoren ja saavutti pudotuspelisijan. Tilanne on silti haastava. Pleijaripaikka on hiuskarvan varassa, kun Utah ja Dallas kyttäävät alapuolella paikkaa iskeä.

Kausi jatkuu torstaina Milwaukeessa, missä Lakers joutuu tulemaan toimeen ilman Metta World Peacea, joka on uusin loukkaantumisen uhri.

World Peace on sivussa pudotuspelien toiselle kierrokselle saakka, jos Lakers pääsee niin pitkälle. Miehen poissaolo tuntuu joukkueessa, jonka sukkaan heitetään keskimäärin 101,4 pistettä per ottelu. Lukema on valtava, kun joukkueella on kuitenkin riveissään puolustuspään goljatit Dwight Howard ja Kobe Bryant.

Pau Gasolin paluu pienentää World Peacen lähdön vaikutusta. Lakersin kemia on kuitenkin kärsinyt, kun avausviisikko vaihtuu jatkuvasti. Yhteispelin ongelmat näkyivät keskiviikkona, kun Lakersilla oli täysi päivätyö kukistaa Minnesota.

Minnesota hävisi viime yönä Philadelphiassa ja on nyt hävinnyt neljä ottelua putkeen. Samalla Brandon Jennings on kadottanut tehonsa. Luvassa voi siis olla rumat lukemat. Kerroin sille, että Bryant heittää yli 29,5 pistettä, onkin 1,85. Lakersin pitäisi voittaa, mutta kummallakin on vaikeuksia bussin parkkeeraamisessa. Peli sille, että avauspuoliajalla tehdään yli 105,5 pistettä; kerroin on 1,91.

Dallas Mavericks voi saada saldonsa voitolliseksi ensi kertaa tämän vuoden puolella, jos Indiana kaatuu. Muiden NBA-joukkueiden on kuitenkin syytä olla varuillaan, sillä Pacersin miehistö alkaa jälleen olla terve.

David West ja Danny Granger tekevät paluuta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että juuri Indiana voi olla Miamin ykköshaastaja Itäisessä konferenssissa.

Pacers osoitti keskiviikon Houston-ottelussa olevansa kova haaste myös Mavericksin kaltaisille hyville hyökkäysjoukkueille. Lapulle siis Indyn voitto kertoimella 2,33.

Päivän veto: Indiana voittaa Dallasin, 2,33.

Lyö vetoa NBA:sta täällä!