NBA:n pelaajavedot: kotiin palannut James suurin MVP-suosikki


MVP (Arvokkain pelaaja)

LeBron James on huippumotivoitunut uuden haasteen edessä. Häntä avittavat viidennen MVP-palkinnon jahdissa myös kenties liigan parhaat joukkuekaverit.

Cleveland Cavaliersiin palannut James on oikeutetusti suosikki MVP-kertoimissa. Viime kaudella pysti meni Kevin Durantille, mutta se vain parantaa Jamesin mahdollisuuksia. MVP-äänestäjät ovat haluttomia antamaan palkinnon samalle pelaajalle kahdesti peräkkäin. Jamesin kerroin on 2,05.

Durant on sivussa kauden ensimmäiset kolme kuukautta, joten hänestä ei ole vetoihin edes kertoimella 4,50. Durantin poissaolo saattaa kuitenkin avata tien "KD:n" joukkuekaverille Oklahoma Citystä. Jos Thunder pääsee vauhtiin, Russell Westbrookin kerroin 31,00 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Lännessä Los Angeles Clippers on potentiaalinen meatariehdokas. Blake Griffinin MVP-kerroin on 11,00 ja Chris Paulin 16,00. He kuitenkin sulkevat toisensa pois.

Musta hevonen saattaa olla kertoimen 16,00 saanut Derrick Rose, joka on kahden lähes kokonaan missaamansa kauden jälkeen terve. Chicago Bullsin materiaalissa riittää, joten Rose saa tilaisuuden loistaa. MM-kisojen ja harjoitusotteluiden perusteella vuoden 2012 MVP on kuitenkin kaukana parhaasta tasostaan.

Jos rehellisiä ollaan, niin kaikki merkit viittaavat siihen, että James ottaa jälleen omansa.

Vuoden tulokas

Teoriassa NBA:n vuoden tulokas -kisasta odotetaan tulevan Jabari Parkerin ja Andrew Wigginsin välinen. Sekä Milwaukee Bucksin että Minnesota Timberwolvesin odotetaan antavan kultakimpaleilleen runsaasti peliaikaa.

Ykkössuosikki Parker (3,50) näyttää kaksikosta valmiimmalta NBA:han, eikä Bucks voi joukkueenakaan olla viime kautta huonompi.

Clevelandista Kevin Loven tieltä syrjäytetyllä ykkösvaraus Wigginsillä on kuitenkin näyttämisenhalua.

Koko viime kauden missanneella Nerlens Noelilla on hyvä mahdollisuus nousta pinnalle kehnossa Philadelphia 76ersissä. On kuitenkin harvinaista, että vuoden tulokkaaksi valitaan sarjan yhden heittopussin pelaaja.

Siksi vetoihin kannattaa etsiä kaksi Chicagon tuoretta naamaa. Sekä Doug McDermottista että Nikola Miroticista voi olla apua mestaruustaistelussa.

McDermottkin (21,00) on mielenkiintoinen haku, mutta ennen kaikkea kahden viime vuoden todennäköisesti paras eurokoripalloilija Mirotic tarjoaa huippukertoimen 71,00.

Jos et halua ottaa varman päälle ja lyödä vetoa Parkerin puolesta, iske vedot montenegrolaiselle.

NBA:n pelaajavetoihin tästä!