NBA:n tähdistöottelu: Itä kukistaa Lännen Miami-tähtien johdolla


Koripallon suurimpien nimien kohdatessa puolustus on kirosana ja vain henkseleiden paukuttelulla on merkitystä.

Sunnuntain NBA-tähdistöottelu Houstonissa on donkkien ja dynaamisten kuvioiden juhlaa, kun liigan 24 parasta pelaajaa näyttävät taitonsa ja atleettisuutensa.

Tänä vuonna Läntisen konferenssin supertähdet lähtevät otteluun suosikin asemassa. Joukkueen takamiehinä pelaavat Chris Paul ja Kobe Bryant.

Itse asiassa Länsi on voittanut neljästä edellisest tähdistöottelusta kolme. Lännen voittokerroin on 1,65, Idän 2,27.

Idällä on kuitenkin riveissään kolme Miami Heatin avausviisikon miestä. Heat-luotsi Erik Spoelstra valmentaa ja kentällä nähdään LeBron James, Chris Bosh ja Dwayne Wade. Ottelusta voi tulla South Beachin näytöstä.

Lännelle on lyöty -3,5 pisteen tasoitus. Viime vuosina ottelut ovat olleet tasaisia ja ratkenneet korkeintaan viiden pisteen erolla. Kymmenen viime vuoden aikana on nähty murskalukemat vain kahdesti.

James on ollut sensaatiomaisessa vireessä, mutta hänet on valittu All Star -ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi vain kahdesti. Hän on tänä vuonna kakkossuosikki MVP:ksi kertoimella 4,00. Viime vuoden voittaja Kevin Durantin kerroin on 3,50. Arvokkaampi vaihtoehto on kuitenkin nelinkertainen MVP Kobe Bryant, jolla riittää todistettavaa. Hänen kertoimensa on 8,00.

Tähdistöpeli on aina hyökkäyksen juhlaa, jossa tehdään tukuttain pisteitä. Viime vuonna Orlandossa Länsi kesti Idän loppurynnistyksen ja voitti 152-149. Tänä vuonna yhteispisteraja on asetettu 292,0 pisteeseen. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että viimeisen 25 vuoden aikana se on ylitetty vain kahdesti.

Paras pelivalinta: Itä voittaa, kerroin 2,27.

Lyö vetoa tähdistöottelusta täällä!